Klopp le-a dat indicaţii pe un bileţel, dar Liverpool a pierdut!

Ultima actualizare:

    Biletul transmis de Kloopcaptură Sky Sports
Biletul transmis de Kloopcaptură Sky Sports

Southampton a învins pe Liverpool, 1-0, în prima manşă a semifinalelor Cupei Angliei, deşi antrenorul "cormoranilor" a încercat să schimbe tactica chiar în timpul jocului.

În minutul 75 al meciului, camerele tv au surprins un moment inedit, atunci când Klopp i-a transmis un bilet lui Sturridge. Fotbalistul a alergat cu hârtia în mână şi le-a transmis colegilor strategia, dar Liverpool tot nu a înscris. "Pe hârtie era trecut un nou sistem de joc, sau cum vreți voi să-i spuneți, 3-5-2. L-am retras puțin pe Lucas, Emre a jucat în mijloc, am avut două aripi, doi atacanți, iar Lallana și Coutinho au fost interi. Asta a fost tot. Nu a fost nicio informație suplimentară, dar a fost destul. Am întârziat puțin până să transmitem totul. I-am dat hârtia în timp ce meciul era în desfășurare, dar asta a fost greșeala noastră, a celor din staff, nu a lui. 7 sau 8 jucători și-au dat seama imediat care era mesajul, lui Firmino i-a luat puțin mai mult, însă asemenea lucruri se mai întâmplă", a spus antrenorul.

"Credeam la acel moment că încă avem o șansă și am încercat să dăm o mână de ajutor. Era foarte logic să urcăm mai mult pe flancuri, pentru că astfel celor de la Southampton le-ar fi fost mai dificil să se aprele la jucătorii din centrul careului" a mai spus acesta.

Unicul gol a fost marcat de Redmond, în minutul 20. Manşa secundă va avea loc la data de 25 ianuarie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net