La 180 de minute de un milion de dolari!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf va câştiga din contractul semnat pe doi ani aproximativ cinci milioane de dolari în Arabia Saudită
Laurenţiu Reghecampf va câştiga din contractul semnat pe doi ani aproximativ cinci milioane de dolari în Arabia Saudită

A ajuns în mai la Al Hilal şi deja scrie istorie pentru clubul din Arabia Saudită. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, s-a calificat cu echipa sa în finala Ligii Campionilor Asiei, devenind primul antrenor român care se poate lăuda cu o asemenea performanţă. Dacă va reuşi să şi câştige trofeul, după cele două meciuri cu Sydney Wanderers, Reghecampf va primi un milion de dolari din partea şeicilor.

A lăsat România pentru exotica Arabie Saudită şi se pare că mutarea a fost de bun augur pentru el. Atât din punct de vedere financiar, pentru că, potrivit contractului, câştigă aproximativ cinci milioane de dolari în doi ani, dar şi sportiv.

Cei care nu-i dădeau lui Laurenţiu Reghecampf multe şase de reuşită la Al Hilal, îşi rod unghiile de invidie acum. Fostul antrenor al Stelei a demonstrat că poate scoate rezultate bune şi pe termen scurt. Este de doar patru luni în Arabia Saudită, dar a reuşit să bifeze o performanţă incredibilă. A calificat echipa în finala Ligii Campionilor Asiei, cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Orient. Al Hilal a trecut în semifinale de Al Ain, 4-2 la general, şi va juca în ultimul act al competiţie cu australienii de la Sydney Wanderers. Clubul înfiinţat abia acum doi ani a reuşit marea surpriză, eliminând FC Seoul. Manşa tur a ”dublei” va avea loc la Sydney, la 25 octombrie, iar Reghe va juca cu trofeul pe masă returul, la 1 noiembrie.

Finala se decide la Riad

”Sunt prime uriaşe pentru câştigarea competiţiei”, spunea antrenorul român înainte de accederea în ultimul act. Un succes contra australienilor i-ar aduce lui Laurenţiu nu mai puţin de un milion de euro bonus, bani pe care şeicii de la Riad sunt dispuşi să-i plătească fără nicio problemă. Mai mult decât atât, un succes în finală, ar propulsa Al Hilal în Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde Reghecampf s-ar confrunta şi cu regina Europei, Real Madrid.

S-a mutat cu familia la Riad

Laurenţiu Reghecampf nu a ajuns singur în Arabia Saudită. Fostul antrenor al Stelei şi-a luat cu el soţia, pe Anamaria Prodan, dar şi fiul cel mic, Laur jr. Cei trei locuiesc la Riad, într-o zonă rezidenţială, într-o vilă luxoasă pusă la dispoziţie de şeicii de la Al Hilal. Casa are toate facilităţile unui imobil de cinci stele: piscinî, jacuzzi, teren de sport, grădină imensă cu palmieri.

Pintilii se îmbogăţeşte

Şi fotbaliştii lui vor primi bonusuri substanţiale. ”Nu ştiu concret sumele, sunt achitate în funcţie de cât joacă fiecare, dar probabil vor fi între 300.000 şi 500.000 $”, a precizat Reghecampf. Mihai Pintilii, titular incontestabil la Al Hilal, va încasa, cel mai probabil, bonus maxim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net