La Dinamo începe "curăţenia"! "70 la sută dintre jucători vor fi români!"

Ultima actualizare:

    Dinu Gheorghe a plecat de la DinamoFoto: Mediafax
Dinu Gheorghe a plecat de la DinamoFoto: Mediafax

Preşedintele roş-albilor, Dinu Gheorghe, a anunţat că echipa va cunoaşte modificări, mulţi dintre actualii componenţi ai lotului urmând să fie vânduţi.

"Dinamo aşteaptă o zi importantă, 27 mai, când instanţa va stabili dacă vom ieşi din insolvenţă. Atunci vom şti pe ce drum pornim. Implicarea domnului Negoiţă a fost totală şi până acum. Am o echipă, antrenorul şi finanţatorul, care mă susţine, vom reconstrui Dinamo împreună. Este important să aducem jucători mai buni decât cei pe care îi avem. Există un plan bine pus la punct, 70% din lot va fi format din români. Vom aduce şi străini, dar numai de calitate, peste ce avem. Azi am stabilit şi că următorul obiectiv pentru echipa secundă e promovarea în liga a doua şi contăm pe nucleul de jucători de acolo. Nu vom continua colaborarea cu ACS Berceni ci ne vom concentra pe echipa noastră secundă, unde vrem să avem doar jucători între 17 şi 20 de ani", a declarat Dinu Gheorghe la Europa FM.

Rămân doi străini

Din transferurile făcute de fostul manager general Daniel Stanciu, doar doi jucători vor continua şi-n ediţia următoare, Hatem Abd Elhamed şi Gordan Bunoza.

"Dinamo va avea stabilitate în perioada următoare. Rednic are contract pe doi ani, eu vreau să rămân cât mai mult. Nu vrem să facem nicio schimbare. De asemenea, avem discuţii avansate cu clubul din Israel de care aparţine Hatem Abd Elhamed, vrem să-l transferăm definitiv sau în cel mai rău caz, un împrumut pe un an. Cred că şi Pescara va fi de acord să continuăm colaborarea şi să-l păstrăm pe Gordan Bunoza la Dinamo", a anunţat "Vamă".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net