La trântă cu granzii

Ultima actualizare:

    Cosmin Moţi este  vedeta bulgarilor  de la Ludogoreţ
Cosmin Moţi este vedeta bulgarilor de la Ludogoreţ

Moţi, Keşeru, Prepeliţă, Chiricheş şi Măţel sunt jucătorii care reprezintă ţara noastră în cea mai importantă competiţie continentală.

Cum Steaua şi Astra au eşuat în drumul spre grupele Ligii Campionilor, prezenţa românească la „masa bogaţilor” e una redusă numeric. În primul rând, vom sta cu ochii pe vecinii de la Ludogoreţ, acolo unde evoluează meci de meci doi dintre internaţionalii noştri, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. Bulgarii debutează diseară la Basel, însă doar fostul dinamovist e anunţat titular. În schimb, Keşeru a făcut deplasarea în Elveţia, dar prezenţa sa pe foaia de joc e pusă la îndoială din cauza operaţiei la pomete suferite după meciul România – Muntenegru. Dacă totuşi va juca, Keşeru va purta o mască specială de protecţie. Tot astăzi, Andrei Prepeliţă şi noii săi colegi de la Rostov au o deplasare infernală la München, contra nemţilor de la Bayern. Abia transferat în Rusia chiar de la Ludogoreţ, românul a avut un debut perfect la Rostov, reuşind să marcheze în meciul de campionat cu Samara.

Afectat de o problemă medicală la genunchi, Vlad Chiricheş nu va face parte din lotul lui Napoli pentru meciul de astăzi de la Kiev. Mâine, ultimul român implicat în Liga Campionilor, Alexandru Măţel de la Dinamo Zagreb, va evolua la Lyon, cu francezii de la Olympique.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net