Lacrimi după 501 meciuri! Spaniolul Fabregas, copleșit de emoții

Ultima actualizare:

    Cesc Fabregas
Cesc Fabregas

Spaniolul Cesc Fabregas a plâns la despărțirea de Chelsea și de fotbalul englez. Cu excepția a trei sezoane petrecute la Barcelona, mijlocașul spaniol Fabregas (31 de ani) și-a desfășurat restul carierei în Premier League, mai întâi la Arsenal și apoi la Chelsea. Sâmbătă, Cesc a bifat ultimul său meci în Anglia, cu numărul 501.

Fostul internațional iberic Cesc Fabregas a avut un singur scop în primele zile ale anului 2019. Știind că nu mai poate intra printre titularii lui Chelsea, spaniolul a vrut doar să ajungă la cifra de 500 de partide desfășurate în spațiul britanic înainte de a se transfera într-un alt campionat. Această bornă impresionantă a fost bifată la 2 ianuarie, în confruntarea de campionat cu Southampton (0-0), la peste 14 ani distanță de la debut, în 2004 în tricoul lui Arsenal.

Sâmbătă, Cesc Fabregas a avut parte de un alt moment emoționant, partida din Cupa Angliei dintre Chelsea și Nottingham Forrest (2-0) fiind folosită ca una de adio. La ultima sa prezență pentru Chelsea, Fabregas a vărsat lacrimi pe „Stamford Bridge” atunci când a fost schimbat în minutul 85, special pentru a primi ovațiile publicului.

Viitoarea destinație a fotbalistului spaniol se va lămuri în zilele în care urmează, însă va fi departe de Anglia, a doua sa casă. AS Monaco și AC Milan sunt echipele care s-au declarat până acum interesate de Cesc Fabregas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net