Latovlevici, încă o ciorbă reîncălzită la FCSB

Ultima actualizare:

    Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Ciorbele reîncălzite se poartă la FCSB în această vară. Fundaşul de 32 de ani se va întoarce doar dacă roş-albaştrii se vor califica în grupele Ligii Europa.

După modelul Raul Rusescu, repatriat recent de Gigi Becali, Iasmin Latovlevici e şi el pe cale să revină la echipa unde s-a consacrat şi de unde a plecat în 2015. Rămas liber de contract după ce turcii de la Galatasaray nu l-au păstrat în lot, fundaşul român se antrenează de ceva timp cu echipa lui Nicolae Dică, astfel că a devenit o opţiune de transfer interesantă pentru Becali. Cu atât mai mult cu cât brazilianul Junior Morais nu mai dă satisfacţie ca apărător lateral stânga, fiind intens criticat după ultimele evoluţii. „Toată lumea îmi spune că omul lui Morais ne dă mereu gol. Nu vine bine cu omul lui. Am dat ordin să-l luăm pe Latovlevici pentru că nu avem dublură pe postul de fundaş stânga”, a declarat finanţatorul.

Gigi Becali a pus însă o condiţie esenţială pentru ca înţelegerea cu Latovlevici să intre în vigoare. „Dacă ne calificăm în grupe, rămâne. Dacă nu, vom rupe contractul. Noi a stabilit să avem două echipe, una în cupele europene şi una în campionatul intern”, a explicat Gigi Becali.

Joi, FCSB va disputa pe teren propriu returul cu Hajduk Split din turul trei preliminar al Ligii Europa, roş-albaştrii fiind favoriţi la calificare după 0-0 în tur. Mai departe, pentru accesul în faza grupelor, vicecampioana României va disputa un play-off cu învingătoarea duelului Rapid Viena – Slovan Bratislava, 1-2 în prima manşă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net