Laurențiu Reghecampf împlinește 45 de ani. Finul său, Viorel Bogățeanu, i-a compus o melodie specială

Ultima actualizare:

    Laurențiu și Anamaria, alături de finul lor, Viorel Sursă foto: Arhivă personală
Laurențiu și Anamaria, alături de finul lor, Viorel Sursă foto: Arhivă personală

Petrecere mare în familia antrenorului lui Al Wasl. Laurențiu Reghecampf împlinește pe 19 septembrie 45 de ani. A primit multe mesaje de felicitare, iar unul dintre finii săi, Viorel Bogățeanu și taraful său, i-a compus o piesă specială.

Echipa Hermannstadt i-a dedicat victoria cu Chindia Târgoviște lui Laurențiu Reghecampf. Sibienii s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Chindia Târgoviște, în cadrul etapei a patra din Liga 1, și nu i-au dedicat doar victoria, ci i-au transmis și un mesaj de suflet lui Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, cea care este acționar la Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca.

Cu ocazia aniversării a 45 de ani, Reghe, antrenor al echipei Al Wasl, a fost copleșit cu urări și cadouri, din partea familiei, celor apropiați. Unul dintre zecile de fini ai familiei, artistul Viorel Bogățeanu, au compus special o melodie cu această ocazie, care se intitulează “Nasu și Finu petrec”.

"Este o melodie speciala pentru nașul nostru pe care îl iubim și îl respectăm. Pieasa îi este dedicată și abia aștept să ne putem distra pe ea. El și Anamaria sunt nașii mei și ai Andreei, de cununie. Ne bucurăm tare mult să facem parte din această familie frumoasă. Avem un mare respect pentru ei, soția mea Andreea este prietenă cu Anamaria de 25 de ani", ne-a spus Viorel Bogățeanu, cel care a cântat cu taraful său la toate petrecerile aniversare, de Revelion, alea familiei Prodan- Reghecampf. Bineînțeles, pentru că respectă tradiția, finul trebuie să îi cânte și anul acesta nașului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net