Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu-şi mai vorbesc!

Ultima actualizare:
Steaua- Schalke
Steaua- Schalke

Nici un sacrificiu nu e prea mare pentru un antrenor dedicat muncii lui. Pentru Laurenţiu Reghecampf, debutul în grupele Ligii Campionilor are loc chiar în ţara unde el visează să antreneze, Germania, de aceea meciul de diseară, cu Schalke, este de două ori mai important pentru el. Pentru a nu fi disturbat din pergătirea partidei, tehnicianul Stelei a luat o măsură extremă.

Ca de obicei la meciurile importante, componenţii delegaţiei Stelei sunt însoţiţi de soţii sau iubite. Însă, aeroportul din Düsseldorf a fost ultimul loc în care steliştii şi-au văzut jumătăţile.

De acolo, ei au plecat la hotelul aflat în afara oraşului, desemnat cartier general pentru ei, în vreme ce partenerele lor de viaţă au plecat spre un alt hotel, situat în centrul localităţii germane.

Din superstiţie, dar şi din dorinţa de a-i avea cât mai concentraţi pentru meci, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a decis ca niciunul dintre componenţii lotului să nu mai ia legătura prin telefon sau Internet cu consoartele. Şi cum exemplul personal e cel mai bun, şi el îşi va aplica acelaşi tratament. Adică, pentru 32 de ore, antrenorul şi impresara nu vor mai vorbi deloc.

Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Emoţiile lui Reghecampf pentru meciul de diseară sunt fireşti, căci, pe lângă miza debutului Stelei în Grupa E a Ligii Campionilor, antrenorul roş-albaştrilor şi-ar putea juca viitorul pe plan personal.

Steaua- Schalke
Steaua- Schalke

Ieri, Hamburg şi-a demis antrenorul, iar Reghe e pe lista nemţilor pentru a-l înlocui pe Thorsten Fink. De interesul real al grupării germane Hamburg pentru Reghecampf s-a vorbit încă din această vară. "E o ofertă clară de la Hamburg", a recunoscut atunci unul dintre impresarii lui Reghe, Leonid Istrati. Totul a picat însă ca urmare a faptului că tehnicianul nemţilor, Thorsten Fink, nu voia să renunţe la funcţie, având contract până în 2014.

Numai că, după un început slab în Bundesliga, cu o singură victorie în cinci meciuri, oficialii lui Hamburg l-au convins pe Fink să cedeze şi să plece de la cârma echipei. La auzul veştii, ieri dimineaţă, probabil că Reghecampf a tresărit. Antrenorul Stelei şi-a amintit cu siguranţă de faptul că nemţii sunt de ceva timp cu ochii pe el.

Eliberarea locului de pe banca tehnică a lui Hamburg a picat cum nu se poate mai bine pentru Reghe, în ajunul partidei pe care Steaua o va disputa în Germania, cu Schalke.

Diseară, pe „Veltins Arena", un rezultat şi o prestaţie pozitivă a roş-albaştrilor îl va ajuta indirect şi pe Reghecampf. Astfel, e posibil ca imediat după meci, românul să fie abordat direct de oficialii lui Hamburg pentru preluarea postului de antrenor al alb-roşilor. Pentru Reghe, ar fi o şansă unică în carieră, un tren pe care tehnicianul stelist n-ar vrea să-l piardă. Semnarea unui contract cu Hamburg ar fi şi cadoul ideal pentru ziua de mâine, atunci când Reghecampf împlineşte 38 de ani.

Lui Reghecampf, fotbalul german i se potriveşte ca o mănuşă. Ca jucător, Reghe a stat nu mai puţin de nouă ani în Germania (în perioada 2000-2009), evoluând pentru echipele Energie Cottbus, Alemannia Aachen şi Kaiserslautern. Acesta e şi motivul pentru care Reghecampf are o cotă extrem de bună în Germania, fiind considerat unul dintre tehnicienii cei mai talentaţi din noul val.

Oferta financiară a celor de la Hamburg pentru Reghecampf se învârte în jurul unui salariu anual de 1,5 milioane de euro. Comparativ, Reghe câştigă la Steaua aproximativ 350.000 de euro pe an, cu posibilitatea de a-şi spori veniturile la îndeplinirea obiectivelor.


    Steaua- Schalke
Steaua- Schalke

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net