Legaţi de cifra 13! Răzvan şi Reghe, trei luni de invincibilitate

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Începutul lunii noiembrie a consemnat ultimele eşecuri pentru echipele PAOK Salonic şi Al-Wahda, grupările antrenate de Răzvan Lucescu, respectiv Laurenţiu Reghecampf. Cei doi antrenori români au ajuns fiecare la 13 meciuri consecutive fără să cunoască înfrângerea.

Chiar dacă nivelul campionatelor în care evoluează cei doi tehnicieni nu este unul asemănător (Grecia e mult peste Emiratele Arabe), performanţa e una notabilă pentru ambii. Pe de-o parte, Lucescu junior îi face pe fanii lui PAOK să viseze cu ochii deschişi la primul titlu de campioană după 33 de ani. După etapa de la finalul săptămânii, PAOK a urcat pe primul loc, beneficiind de pasul greşit al rivalilor de la Olympiacos. Cu ultima victorie (1-0 în deplasare cu Panetolikos), trupa lui Răzvan Lucescu e la a şaptea victorie la rând în campionat şi la al 13-lea rezultat util consecutiv în toate competiţiile. Practic, PAOK Salonic n-a mai pierdut un meci de trei luni, mai exact de la confruntarea cu AEK Atena (0-1) de la 5 noiembrie 2017.


    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

La mulţi kilometri depărtare, în Emiratele Arabe Unite, un parcurs similar îl are Laurenţiu Reghecampf. La 4 noiembrie, echipa sa, Al-Wahda, pierdea pe teren propriu (0-1 cu Al-Ain), însă de-atunci a urmat o serie de 13 partide în care jucătorii lui Reghe n-au cunoscut înfrângerea. E adevărat, Al-Wahda a avut un mic accident în week-end, 1-1 cu codaşa Al-Dhafra, dar seria pozitivă e una de bun augur pentru fostul antrenor de la FCSB. Reghecampf are deja un trofeu în Emirate, Supercupa, iar şansele de a lua titlul la finalul sezonului sunt considerabile. După 14 etape din totalul de 22, Al-Wahda e pe locul trei, la numai două puncte de liderul Al-Ain.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net