După aproape o lună în care britanicii au înşelat aşteptările pariorilor în ciuda aglomeraţiei de meciuri propuse, jucătorii încep în sfârşit să aibă ceva mai multe opţiuni. Nemţii au fost tot timpul o oază de predictibilitate într-un fotbal haotic, iar Superbet salută revenirea lor la treabă prin cote mari şi transmisiuni live.


Iar meciul zilei vine de la Leipzig, surpriza de anul trecut primind vizita surprizei de anul acesta, Schalke 04. Saxonii păreau la un moment dat că sunt în stare să continue ascensiunea, dar o fractură s-a produs la începutul lui decembrie şi trupa lui Hasenhüttl a pierdut 4 meciuri la rând, picând până pe locul 5. A salvat-o gongul care a invitat la pauza dintre tur şi retur, dar „taurii” trebuie să repare acum ce au stricat luna trecută. În faţă nu va sta însă oricine, ci o echipă care şi-a regăsit entuziasmul de joc sub comanda lui Domenico Tedesco, 32 de ani, al doilea cel mai tânăr antrenor din Bundesliga şi un tehnician care n-a jucat niciodată fotbal. Leipzig şi Schalke sunt două dintre echipele care marchează de obicei goluri multe, niciuna neterminând 0-0 un meci din stagiunea 2017-2018. Media în meciurile lui Leipzig de pe teren propriu sare de 3, la fel ca şi în partidele oaspeţilor din deplasare. Superbet recompensează acest pronostic, la prima vedere sigur, cu o cotă de 1,85.

În tur, pe 17 august 2017, în prima etapă a sezonului, Schalke a învins-o pe Leipzig cu 2-0, goluri Bentaleb, din penalty, şi Konoplyanka
Foto: GettyImages

 

O invitaţie pare şi varianta 1r1+&2r1+, adică minimum un gol în fiecare dintre cele două reprize, lucru care s-a întâmplat în toate meciurile directe de până acum şi pentru care Superbet îți dă o cotă de 1,66! În ceea ce priveşte pariurile clasice, Leipzig e favorită, cu o cotă de 2,15, iar o victorie a lui Schalke îţi poate aduce de 3,4 ori suma investită, la fel ca şi egalul. Un alt avantaj enorm pe care vi-l oferă parierea pe online a campionatului german este singura posibilitate de a vedea aceste meciuri legal, în sistem live streaming. Asta pentru că drepturile TV pentru Bundesliga n-au putut fi cumpărate în acest sezon de nicio televiziune din România.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

loading...
Loading...