Leo Grozavu şi Costel Gâlcă, singurii supravieţuitori din Liga I

Ultima actualizare:

Demiterea lui Marius Şumudică de la Chiajna a redus la doi numărul antrenorilor păstraţi în funcţie de la startul stagiunii 2014-2015 şi a crescut la 30 cel al schimbaţilor în aceste 24 de etape.

Practic, doar Costel Câlcă, la Steaua, şi Leo Grozavu, la FC Botoşani, mai stau pe băncile echipelor la care au început campionatul. Ultimul intrat în clubul demişilor chiar s-a amuzat pe marginea acestui aspect. „Am prins podiumul alături de Gâlcă şi Grozavu, dar am fost dat afară chiar dacă echipa joacă bine. Oricum, era doar o chestiune de timp. Dacă nu mă dădeau acum, mă dădeau la meciul viitor. Mă aşteptau de mult la cotitură”, a spus „Şumi-gol” după aflarea veştii că trebuie să-şi caute un nou loc de muncă.

În ceea ce-i priveşte pe supravieţuitori, nici aceştia n-au stat pe roze. Lui Gâlcă i-a trecut glonţul pe la ureche la începutul returului, când Steaua nu se regăsea, dar acum pare scăpat de emoţii după ce echipa s-a cam desprins în campioană. În schimb, Leo Grozavu are mici şanse să termine campionatul la Botoşani pentru că după un tur de senzaţie, moldovenii n-au mai câştigat niciun meci în 2015 şi sunt în cădere liberă.

Baciu l-a înlocuit pe Şumudică

Concordia n-a stat mult fără antrenor după înlăturarea lui Marius Şumudică. Fostul stelist Marius Baciu a semnat un contract până la vară şi îl va avea ca secund pe fostul său coleg din Ghencea, Eric Lincar. De partea cealaltă, demisul Şumudică mai trebuie să aştepte până să revină în Giuleşti, aşa cum s-a vehiculat. Valerii Moraru, patronul Rapidului, a declarat că, deocamdată, Cristi Pustai rămâne în funcţie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net