Leo Messi, de 700 de ori mai bogat

Ultima actualizare:

    Messi este unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal de pe planetă
Messi este unul dintre cei mai valoroşi jucători de fotbal de pe planetă

Leo Messi se întoarce din vacanţă şi semnează noul contract valabil pe patru sezoane. Va avea 34 de ani şi probabil se va retrage de la Barca, dar va fi unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti din lume.

Argentinianul a servit toată cariera clubul catalan. A ajuns la spanioli în 2000, când avea doar 13 ani şi prima sa leafă a însemnat 50.000 de euro pe sezon. În 2004 a cunoscut o creştere salarială, de peste zece ori, în conturi intrându-i  520.000 de euro. Anul următor a dat lovitura, de două ori! Şefii i-au oferit 1.2 milioane de euro şi la câteva luni i-au dublat câştigul, 2,4 milioane. Apoi, în 2007, conducătorii au fost iar generoşi şi contractul i-a adus 4,8 milioane. Succesiv, 2008 şi 2009, a însemnat alt salt financiar, remuneraţia fiind 8.4 milioane, respectiv 10.5. În 2013 a primit 13 milioane, în 2014 a încasat 20 şi apoi încă 10. În prezent, a negociat cu cei din conducere şi va lua 35 de milioane pe an, plus un bonus uriaş, eşalonat pe patru ani, atât cât e valabilă înţelegerea. Raportat doar la salariu rezultă că Leo Messi primeşte acum de 700 de ori mai mult ca atunci când a sosit la Barcelona.

„Clubul este foarte fericit că Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din istorie, şi-a prelungit contractul. Messi a jucat întreaga carieră la Barcelona şi a condus echipa către o eră de mare succes, nemaivăzută în fotbalul mondial”, se arată pe site-ul echipei. Actele vor fi semnate după întoarcerea din vacanţă, sud-americanul căsătorindu-se recent şi petrecând luna de miere în Insulele Caraibe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net