Leo Messi a făcut nuntă ca la Hollywood

Ultima actualizare:

    Antonella şi Leo  formează un cuplu  din copilărieFoto: Hepta
Antonella şi Leo formează un cuplu din copilărieFoto: Hepta

Nunta anului 2017 în lumea sportului s-a desfăşurat în vineri noaptea şi l-a avut ca mire pe Leo Messi, considerat de mulţi cel mai talentat fotbalist din toate timpurile. În vârstă de 30 de ani, Messi şi-a oficializat o relaţie de lungă durată cu iubita din copilărie, Antonella Roccuzzo, cu care are şi doi băieţei, Thiago (4 ani) şi Mateo (1 an).

Ceremonia de la Rosario a fost una fastuoasă, în stil Hollywood, cei 260 de oaspeţi făcându-şi apariţia pe covorul roşu, la fel ca la galele Oscar. Bineînţeles, interesul a fost imens, în special în rândul localnicilor, drept pentru care Messi a amenajat în afara locaţiei un ecran uriaş la care fanii lui Leo au putut urmări imagini de la nuntă. Pe de altă parte, peste 200 de forţe de ordine au fost mobilizate în jurul hotelului de cinsi stele City Center Rosario pentru a exclude orice surpriză neplăcută. În ceea ce priveşte rochia miresei, Antonella a fost „echipată” de designerul spaniol Rosa Clara, care a mai lucrat cu vedete de prim rang, precum Eva Longoria sau Sofia Vergara.

Shakira era aşteptată să cânte

Atmosfera a fost întreţinută de o formaţie din Uruguay, Rombai y Marama, însă pe scenă a urcat şi Karina, o cântăreaţă din Argentina care este prietena lui Kun Aguerro, cel mai apropiat coleg al lui Messi de la naţională. Cum de la nuntă nu a lipsit Shakira, soţia lui Gerard Pique, columbianca era aşteptată să-i încânte şi ea pe cei prezenţi.

simeon stalpnicul png

Xavi şi Puyol, printre invitaţi

Pe lista invitaţilor la nunta lui Messi au fost toţi colegii săi de echipă de la FC Barcelona, dar şi foşti jucători ai clubului catalan, în frunte cu Xavi, Puyol, Fabregas şi camerunezul Eto’o. În schimb, a lipsit ultimul antrenor cu care a lucrat Messi la FC Barcelona, Luis Enrique.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net