Lewis Hamilton, luat la întrebări de "Terminator"

Ultima actualizare:

    Campionul din  Australia, Lewis  Hamilton, a fost  luat la întrebări  de Arnold
Campionul din Australia, Lewis Hamilton, a fost luat la întrebări de Arnold

Rolul de „Terminator” făcut celebru de Schwarzenegger i se potriveşte perfect campionului mondial în Formula 1, Lewis Hamilton. Cei doi au avut parte de o întâlnire savuroasă pe podiumul cursei disputate ieri la Melborne.

Nimic nu s-a schimbat în Formula 1 faţă de anul trecut. Primul Mare Premiu din 2015 a fost tot o „afacere” Mercedes, echipă care a câştigat la pas primele două locuri, prin Lewis Hamilton şi Nico Rosberg. Pilotul englez şi-a confirmat astfel statutul de campion mondial în exerciţiu şi de mare favorit la un nou triumf. Practic, Hamilton a ucis concurenţa în Formula 1, jucând rolul unui „Terminator” pentru ceilalţi competitori.

Comparaţia nu e întâmplătoare pentru că Lewis s-a întâlnit la finalul cursei din Australia chiar cu marele Arnold Schwarzenegger, cel desemnat de organizatori să ia interviuri laureaţilor.

Prezenţa actorului de 67 de ani l-a lăsat mască pe Hamilton, care a avut o reacţie comică la adresa adevăratului „Terminator”. „Hey man! Wow! Credeam că eşti mai înalt”, a spus sportivul britanic. Diferenţa de înălţime dintre cei doi e de 14 centimetri, Schwarzenegger având 1,88 metri, iar Lewis doar 1,74 metri.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net