Liam Miller, fost jucător al Manchester United, răpus de cancer la 36 de ani

Ultima actualizare:

    Liam Miller a murit din cauza unui cancer pancreatic agresiv Foto:Getty
Liam Miller a murit din cauza unui cancer pancreatic agresiv Foto:Getty

Un fost jucător al renumitei echipe de fotbal, Manchester United a încetat din viaţă la doar 36 de ani, după ce a purtat o luptă scurtă, dar aprigă cu o boală necruţătoare, cancerul pancreatic. Este vorba despre Liam Miller, care a jucat şi pentru echipa Celtic.

Mijlocaşul a fost diagnosticat în luna noiembrie cu necruţătoarea boală, iar doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa întrucât cancerul pancretic de care suferea se afla într-un stadiu foarte avansat. Liam Miller, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul naţionalei Irlandei şi a înscris un gol pentru echipa sa, s-a alăturat echipei Celtic când avea doar 16 ani. După câţiva ani petrecuţi la Celtic a decis să semneze cu Manchester United, iar Sir Alex Ferguson i-a fost antrenor pentru o bună perioadă de timp.

 În memoria lui Miller, jucătorii grupării din Scoția vor purta banderole negre la meciul de sâmbătă, cu Patrick Thistle, din Cupa Scoției, informeazp digisport.ro. Înaintea meciului de pe Celtic Park se va ține și un minut de reculegere. "Toți cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de triști după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaș. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia și prietenii lui", a fost mesajul celor de la Celtic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net