Liga 2 începe cu un meci amânat de coronavirus

Ultima actualizare:

    Debutul Universității Craiova în Liga 2 se amână FOTO: Sportpictures.eu
Debutul Universității Craiova în Liga 2 se amână FOTO: Sportpictures.eu

Nou promovată în Liga 2, FC Universitatea Craiova 1948 va începe campionatul cu o etapă amânată din cauza coronavirusului.

Șase cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la FC Universitatea Craiova, dintre care trei sunt la portari, astfel că meciul cu Ripensia Timişoara a fost amânat, a anunţat gruparea bănăţeană.

"Din cauza depistării a şase cazuri de coronavirus în cadrul efectivului de la FC Universitatea Craiova 1948, meciul programat mâine, 29 august, cu Ripensia UVT Timişoara, în prima etapă din sezonul 2020/21 din Liga 2, a fost amânat", a arătat clubul din Timişoara, într-un comunicat.

În acelaşi timp, Ripensia precizează că toate testările efectuate, marţi, în propriul lot, au fost negative.

Sezonul 2020/2021 al Ligii a II-a începe sâmbătă.

FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a promovat în primăvară în Liga 2 și acum are ca obiectiv promovarea în prima divizie. În mod surprinzător, acum trei zile, Mititelu l-a demis pe antrenorul Eugen Trică, cu care promovase și pe care îl lăudase într-una după realizarea performanței respective. În locul său a fost numit italianul Nicolo Napoli, care pare joker-ul de serviciu al patronului, având în vedere că a venit pentru a șaptea oară antrenor, de fiecare dată în mandatele anterioare fiind dat afară de Mititelu!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net