Liga Campionilor / Gabi Iancu a salvat Steaua

Ultima actualizare:
Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

O nouă seară perfectă pentru fotbalul românesc. Steaua a învins cu 2-0 în deplasare pe Dinamo Tbilisi şi e ca şi calificată în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida de la Tbilisi a avut două părţi distincte.

Dacă până în minutul 61 cei care au dominat au fost georgienii, care au adus mingea bine până în careul nostru, dar le-a lipsit mintea limpede din atac, apoi balanţa s-a înclinat defnitiv în favoarea Stelei.

Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

Momentul psihologic a fost în minutul 61, atunci când Tătăruşanu a apărat un penalty, dar foarte mult în economia jocului a contat şi inspiraţia de la pauză a antrenorului Laurenţiu Reghecampf, care l-a introdus pe teren, în locul lui Stanciu, pe Gabi Iancu.


    Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

Acesta a demonstrat prin fapte că merită laudele aduse de Gică Hagi şi, ca un puşti minune ce este, a deschis scorul în minutul 64 printr-un şut superb, de la 20 de metri.

Seara fantastică a lui Iancu a fost completată în mintuul 80, atunci când fostul atacant al Viitorului Constanţa a trimis în poartă, plasat, din careu, centrarea lui Tănase de pe partea stângă. Scorul putea căpăta proporţii mai mari, dar în primul minut al prelungirilor mingea trimisă de Tănase a nimerit bara.

Chiar şi aşa, returul de marţea viitoare, de pe „Arena Naţională" din Bucureşti va fi un simplu meci de palmares, căci Steaua şi-a asigurat deja calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Pentru Steaua au jucat: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii (84 Gardoş), Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu (46 Iancu), Tănase - Nikolici (57 Piovaccari).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net