Liga Campionilor: 'Pipita" Higuain, înger şi demon pentru Juventus

Ultima actualizare:

    Gonzalo Higuain
Gonzalo Higuain

Atacantul argentinian a reuşit o dublă în meciul cu Tottenham (2-2), după care a ratat un penalty care se poate dovedi crucial.

Optimile Ligii Campionilor au început marţi seară cu o întâlnire dramatică, la Torino, cu Gonzalo Higuain în prim-plan. Sud-americanul i-a adus rapid în extaz pe fanii lui Juve, însă a dat-o în bară, la propriu, în prelungirile primei reprize.

Tottenham s-a întors la Londra cu o remiză de aur (2-2) împotriva multiplei campioane a Italiei. După cum începuse disputa cu Juventus, se părea că britanicii vor încasa o căruţă de goluri. În minutul 10 era deja 2-0 pentru „Bătrâna Doamnă”, ambele reuşite fiind semnate de vârful Higuain. Argentinianul i-a pus la treabă pe statisticieni, ieşind la iveală că Gonzalo a reuşit cea mai rapidă dublă (8 minute şi 7 secunde) din istoria Ligii Campionilor. De asemenea, Higuain a depăşit bariera de 20 de goluri în Champions League, devenind al 44-lea jucător care se poate lăuda cu aşa ceva.

Toate bune şi frumoase pentru nouarul lui Juve, dar până la finalul primei reprize. Mai exact în prelungiri, atunci când italienii au beneficiat de un penalty, având şansa să se deprindă la un 3-1 care se putea dovedi decisiv în ecuaţia calificării. La punctul cu var s-a prezentat acelaşi Higuain, în faţa unui hattrick de senzaţie. Prea încrezător în forţele proprii, „El Pipita” a vrut să rupă plasa porţii adverse, însă şutul său ca din tun s-a dus în bara transversală. Scăpată cu viaţă din această cumpănă, Tottenham a prins curaj şi a egalat în repriza secundă prin danezul Eriksen, rezultat care o pune pe Spurs cu prima şansă la calificare în returul de la 7 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net