Liga Campionilor rezultate sferturi: Guardiola şi-a rupt pantalonii de bucurie

Ultima actualizare:

    Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!
Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!

Bayern a masacrat-o pe Porto, scor 6-1, dând peste cap categoria Liga Campionilor rezultate sferturi. FC Porto produsese surpriza pe Dragao, învingând Bayernul lui Guardiola cu 3-1 şi luând o opţiune serioasă pentru calificare. Cu multe absenţe în tabăra nemţilor, întrebarea era dacă pot aceştia să întoarcă soarta în favoarea lor. Obiectiv nu doar atins, ci şi depăşit

Bayern a luat-o tare pe Porto şi a călcat-o în picioare într-o primă repriză de colecţie pe Fusball Arena făcându-l şocul serii în Liga Campionilor rezultate sferturi. Alcantara, în minutul 16, Boateng, în minutul 22, Lewandowski, în minutul 27, Muller, în minutul 36 şi din nou Lewandowski, în minutul 40, au rezolvat cazul încă de la pauză.

După fiecare dintre aceste cinci goluri, înscrise pentru prima dată în istorie de o echipă într-o repriză de faze eliminatorii ale Ligii Campionilor, Pep Guardiola e exultat. Antrenorul spaniol al nemţilor s-a îmbrăţişat cu staff-ul său, s-a aruncat pe gazon şi a sărit pe jucătorii de pe banca de rezerve.

Liga Campionilor rezultate sferturi: Bayern a umilit-o pe Porto

Aceste gesturi i-au erodat însă vestimentaţia, iar în a doua repriză, camerele foto şi video l-au surprins cu pantalonii rupţi, cel mai amuzant moment din Liga Campionilor rezultate sferturi. Pe piciorul stâng, aceştia au explodat pe cusătură lăsând să se vadă lenjeria intimă şi o parte a coapsei fostului fotbalist catalan. Guardiola nu s-a simţit prea jenat de incident, calificarea în a şasea sa semifinală de Liga Campionilor meritând cu vârf şi îndesat preţul pantalonilor.

Liga Campionilor rezultate sferturi: Neymar a eliminat singur PSG-ul

Cel de-al doilea sfert de marţi seara, din Liga Campionilor rezultate sferturi, a fost şi el fără istoric. După 3-1 pe Parc des Princes, Barcelona a câştigat şi pe Camp Nou în faţa lui Paris Saint Germain şi aşteaptă tragerea la sorţi de mâine pentru aflarea adversarei din penultimul act. Erou a fost brazilianul Neymar, care a înscris o dublă în prima repriză şi a încheiat repede conturile. Pentru mijlocaş a fost al treilea gol marcat împotriva francezilor în această dublă, celelalte două purtând semnătură lui Suarez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net