Liga Europa e prea grea. După umilinţa de la Zagreb, Astra a pierdut şi cu Red Bull Salzburg

Ultima actualizare:

    Amorim a luptat pentru fiecare mingeFoto: Mediafax
Amorim a luptat pentru fiecare mingeFoto: Mediafax

Entuziasmul în tabăra Astrei Giurgiu a fost imens după calificarea echipei în grupele Ligii Europa pentru prima dată în istoria clubului. După eliminarea lui Lyon, trupa lui Ioan Niculae se şi vedea făcând ispravă după ispravă şi în această fază a competiţiei unde a fost repartizată alături de Dinamo Zagreb, Celtic Glasgow şi Red Bull Salzburg.

Realitatea i-a adus însă destul de brusc şi dur cu picioarele pe pământ. Băieţii lui Daniel Isăilă au mâncat o bătaie soră cu moartea în deplasarea din Croaţia, scor 1-5, şi nici în al doilea meci n-a fost mult mai bine. După ce Takaiuki Seto a deschis scorul la jumătatea primei reprize printr-un şut frumos, austriecii au replicat imediat şi au întors scorul la 1-2 prin Kampl şi sperietoarea Soriano, în doar cîteva minute. Acesta a fost scorul pauzei şi cel final, iar primăvara Ligii Europa nu se mai vede nici în zare, oricâte straie de sărbătoare ar îmbrăca Giurgiu şi cochetul stadion finalizat acolo de curând. Pentru Astra urmează o ultimă şansă de a mai spera, pe 23 octombrie, în Scoţia, pe terenul lui Celtic Glasgow.

"De trei săptămâni apar tot felul de speculații, sunt zvonuri de schimbare, de înlocuiri, de lucruri de acest gen. Nu este adevărat, nu știu de unde izvorăsc toate. Ce să îi reproșez lui Isăilă ? Asta am putut noi astăzi, până și la schimbările făcute a fost inspirat, s-a văzut o evoluție în teren.

Când antrenorul greșește, îi spun, îl atenționez și își asumă greșelile. Și noi cei din conducere trebuie să fim conștienți că acesta este lotul pe care l-am pus la dispoziție. Poate că în perioada de transferuri din vară trebuia să aducem mai mulți jucători de valoare, dar acum asta este situația. Sincer să fiu, sunt foarte dezamăgit de Denis Alibec, aveam foarte mare încredere în el. Plus că ne-au costat mult accidentările lui Găman și Fatai. Cu ce este de vină Isăilă că nu are la dispoziție un atacant puternic?", a spus patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net