Liga gesturilor obscene

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gesturile obscene au fost tot timpul la ordinea zilei în sportul-rege autohton, un fotbal obscen el însuşi. În ediţia tipărită de ieri aţi putut citi şi vedea modul în care fundaşul Stelei l-a invitat pe Victor Piţurcă, selecţionerul României, să-i facă sex oral. Azi vă prezentăm însă ieşiri grobiene ale unor oameni care, teoretic, "stau" la case mai mari.

Antrenori cu pretenţii, manageri aparent şcoliţi, dar şi jucători emblematici care au pozat în exemple şi în oameni educaţi ne-au şocat de-a lungul timpului cu micile sau marile momente de pierdere a lucidităţii. Fie cedând unei presiuni psihice, fie obosiţi şi cu creierul neoxigenat, aceştia au uitat de camerele de luat vederi, de aparate foto şi de public şi s-au dezlănţuit. Degetul mijlociu ridicat spre cer, ca mod de a plăti poliţe, flegme ca formă de răzbunare sau invitaţii spre zone genitale, în loc de ironie fină sunt doar câteva din manifestările demente ale fotbalului nostru. "Delectaţi-vă" mai jos cu caracteristicile definitorii ale acestei case de nebuni ridicare de anumite personaje la rangul de normalitate.

Ionel Dănciulescu

Simbolul lui Dinamo în acest moment, un jucător legendă, fotbalist cu record de prezenţe în Liga I, atacantul Ionel Dănciulescu a dat şi el cu nuca în perete. În 2010, când era apostrofat de fanii „câinilor" după un meci mai slab făcut, „Danciu-gol" le-a arătat acestora un semn care imita un penis trimis direct înspre ei.

Răzvan Lucescu

Fiul lui „Il Luce" a părut până la un moment dat bunul simţ şi decenţa întruchipate într-un singur om. Când a ajuns însă cu cuţitul la os, terorizat de George Copos în era Rapid, Răzvan Lucescu n-a mai suportat nici el şi i-a arătat acestuia degetul mijlociu, în 2006, după un succes neaşteptat în cupele europene.

Cristi Chivu

Un jucător care tot timpul s-a ferit să iasă în evidenţă, fundaşul lui Inter a călcat şi el pe bec anul trecut. Românul a gafat-o într-un meci al milanezilor la Roma, cu AS, când galeria fostei sale echipe nu i-a uitat trădarea şi l-a umilit tot meciul. Spre final, Chivu a explodat în gesturi obsecene şi a fost chiar eliminat în acea partidă de Serie A.

Dănuţ Coman

Portarul Astrei a fost şi el recunoscut ca un om civilizat, dar scandalul cu galeria Rapidului l-a adus în pragul nebuniei. La un meci la Chiajna, când suporterii l-au înjurat 90 de minute, în câteva rânduri chiar şi de familie, „Robocop" n-a mai suportat, s-a întors spre peluză, a scuipat spre ei, i-a înjurat şi le-a arătat semne obscene.

Marius Şumudică

Antrenorul eşuat în acest moment pe la arabi s-a evidenţiat în Liga I mai mult prin ieşiri, decât prin performanţe. Gestul său de a le arăta steliştilor degetul mijlociu în faţa buzelor, sau ţinându-se de penis tot în faţa lor, pe când o antrena pe Astra, sunt şi la el cireşele de pe un tort bogat.

Mihai Stoica

Managerul Stelei ne-a etalat o paletă atât de largă de gesturi triviale sau lipsite de fair-play încât ne este şi foarte greu să-l alegem pe cel mai grav. Imitaţia zborului unei ciori, prin care i-a făcut de fapt ţigani pe rapidişti, sau invitarea de a-i face sex oral primarului din Târgu Mureş, sunt doar vârfurile de lance.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net