Liga I etapa a 5-a: Iaşi a câştigat cu CFR Cluj şi e liderul bombă

Ultima actualizare:
Liga I etapa a 5-a: rezultatele complete
Liga I etapa a 5-a: rezultatele complete

Steaua - Dinamo, derby de România, a închis această rundă cu un egal care nu ajută decât rivalele. Liga I etapa a 5-a a avut însă bombele ei, care la final oferă un clasament foarte interesant. O echipă din provincie e lider, dar nu din Ardeal, ci din Moldova, iar granzii bucureşteni completează podiumul, cu acelaşi număr de puncte acumulate, adică 9.

Liga I etapa a 5-a a început vineri cu egalul dintre Voluntari şi Botoşani, scor 1-1. Ilfovenii au rămas fără victorie în acest sezon, toate cele patru puncte ale lor fiind obţinute după egaluri, la fel ca botoşănenii, care au însă o remiză în minus. Surpriza primei zile din această rundă s-a numit însă Iaşi - CFR, 2-1, trupa lui Napoli detonând o nouă bombă.

Cu 10 puncte acumulate din trei victorii şi un egal, Voicu şi compania sunt liderii campionatului, postură nesperată la startul sezonului. Molodvenii continuă însă forma excelentă cu care au încheiat stagiunea trecută şi arată că n-a fost vorba despre un simplu foc de paie. CFR suferă astfel prima înfrângere din sezon şi rămâne cu doar două puncte, în condiţiile în care este încă depunctată.

Liga I etapa a 5-a: CFR a suferit prima înfrângere

Liga I etapa a 5-a a bifat şi sâmbătă o premieră: victorie pentru CS U Craiova. Oltenii lui Sorin Cârţu au reuşit în sfârşit să ia toate cele trei puncte într-un meci, victima fiind Concordia Chiajna. A fost 2-0 pentru gazde în Bănie, după un meci foarte slab însă. Victoria e însă la fel de importantă şi o urcă pe CS U în prima jumătate a clasamentului.

Al doilea meci al zilei a fost Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, scor final 1-1, gazdele rămânând una dintre cele trei echipe fără victorie în actuala stagiune. Acest lucru, coroborat cu depunctarea din cauza neregulilor cu licenţierea, face ca prahovenii să fie încă ultimii în clasament şi chiar pe minus, -2 puncte. În schimb, gorjenii rămân pe locul 5, la două puncte de lider.

Liga I etapa a 5-a: CS U Craiova a bifat prima victorie

Liga I etapa a 5-a. Duminică, Viitorul lui Hagi a mai făcut o victimă, ASA Târgu Mureş, echipa "Regelui" rămânând una dintre cele trei echipe încă neînvinse în campionat, alături de Steaua şi Dinamo. A fost un 1-0 simplu, ardelenii fiind încă obosiţi şi nerecuperaţi după efortul cu Saint-Etienne, din preliminariile Ligii Europa.

Liga I etapa a 5-a. Clasamentul la finalul rundei
Liga I etapa a 5-a. Clasamentul la finalul rundei

De asemenea, o surpriză a fost şi în această etapă Astra Giurgiu, care a câştigat la Timişoara deşi a menajat mai mulţi titulari. A fost 3-1 pentru trupa lui Marius Şumudică, iar Budescu şi compania rămân în lupta la vârf. Steaua - Dinamo a fost pomul lăudat la care toată lumea s-a dus cu sacul, dar care s-a terminat 0-0. Singurul meci al etapei fără goluri, dar derby-ul de pe Arena Naţională a avut altceva în plus.


    Liga I etapa a 5-a. Clasamentul la finalul rundeiFoto Click!
Liga I etapa a 5-a. Clasamentul la finalul rundeiFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net