În timp ce argentinianul Lionel Messi spune că nu va merge la Inter Milano, lusitanul Cristiano Ronaldo e dat ca sigur la Real Madrid


Fotbalul internațional a fost marcat, în ultimii 15 ani, de rivalitatea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Și e suficient să amintim că, din 2008 încoace, argentinianul a fost recompensat de șase ori cu ”Balonul de aur”, iar lusitanul de cinci ori. În vara lui 2018, însă, Ronaldo s-a transferat la Juventus Torino. Și astfel s-a pus capăt confruntărilor directe cu Messi din campionatul Spaniei. 
Problemele cu care se confruntă acum (și) cluburile de fotbal din Europa, din cauza pandemiei de Covid-19, au făcut să se vorbească tot mai mult despre o reluare a duelului dintre cei doi mai fotbaliști. Deunăzi, postul argentinian de televiziune TNT Sports a spus că Inter Milano ar fi interesat să-l transfere pe Lionel Messi. Iar acest zvon a fost întărit de cuvintele lui Massimo Moratti, fost președinte al clubului lombard: ”Nu este doar un vis. Nu trebuie să ne interzicem a gândi. Va ajunge la final de contract și va fi cu siguranță un mare efort pentru Inter să-l facă să vină. Dar pot interveni lucruri străine de noi până la sfârșitul sezonului”. 
Șansele ca Messi să se lupte cu Ronaldo pentru titlul de campion al Italiei par a fi, totuși, mici. Și aceasta fiindcă argentinianul a catalogat drept ”Fake news” transferul său la Inter. La fel a spus și despre plecarea sa la echipa Newell’s Old Boys din țara sa natală, dar și despre faptul că i-ar fi plătit cauțiunea lui Ronaldinho, arestat în Paraguay.  

Jose Fonte spune că CR7 iubește Madridul

Dacă Messi nu va merge în Italia, atunci e posibil ca Ronaldo să se întoarcă în Spania, la Real Madrid. Iar această variantă e susținută de ”Corriere dello Sport”, care scrie că Juventus ar fi dispusă să accepte o ofertă de 55 de milioane de euro pentru a diminua efectele financiare ale pandemiei de coronavirus. În plus, Jose Fonte, coleg de național și prieten cu CR7, știe cât de mult iubește acesta Madridul.  „E clar că iubește și clubul. A lăsat acolo mulți, mulți prieteni și are ușa deschisă. Nu m-ar surprinde dacă ar reveni la Real Madrid”, a declarat jucătorul lui Lille pentru Sky Sports.
Există, însă, și păreri opuse. Iar una a fost exprimată chiar de președintele formației din capitala Spaniei, Florentino Perez, pentru cotidianului iberic ”As”: "Şansele de revenire sunt aproape nule. Timpul lui a trecut. Obiectivele sunt diferinte. Nu mai ține de politica clubului nostru", a spus oficialul.  

 
 
Loading...