Lionel Messi și-a fracturat brațul și nu va juca împotriva lui Real Madrid

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a suferit o fractură la braț și va rata ”Clasicul”Foto: EPA
Lionel Messi a suferit o fractură la braț și va rata ”Clasicul”Foto: EPA

Argentinianul Lionel Messi a suferit, aseară, o fractură la osul radius al antebraţului drept. Accidentarea s-a produs în meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat (4-2), pe teren propriu, cu FC Sevilla, în etapa cu numărul 9 a campionatului spaniol, LaLiga.

Aflată pe primul loc, FC Barcelona a anunţat că argentinianul va fi indisponibil trei săptămâni. Lionel Messi nu va putea evolua în derby-ul de pe teren propriu cu Real Madrid, din 28 octombrie, dar nici în "dubla" cu Inter Milano (24 octombrie şi 6 noiembrie) din Liga Campionilor. Totodată el va rata și meciurile din campionat cu Rayo Vallecano (3 noiembrie) şi cu Betis Sevilla (11 noiembrie).

Barcelona mai are un meci în această perioadă, în Cupa Spaniei, cu Cultural Leonesa din liga a treia, în 31 octombrie, dar probabil Messi ar fi fost menajat în această partidă.

În meciul de ieri, Messi a căzut pe mâna sa dreaptă după un duel pentru balon cu Franco Vazquez, în minutul 15. Vedeta Barcelonei a mai jucat cu un bandaj la mână până în minutul 26, când a fost înlocuită cu Dembele. Până la accidentare, Mesi a marcat golul de 2-0, în mintul 12, şi a pasat decisiv la prima reuşită a echipei sale, în minutul 2, când a înscris Coutinho.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net