Italia şi România vor jcua diseară, ora 21.45, Pro TV, un amical, peninsularii plătind 270.000 de euro pentru a ne avea ca adversari.


Chiar dacă România se va prezenta la Bologna din postura de echipă calificată la turneul final, având chiar cea mai solidă apărare din Europa, Liţă Dumitru se aşteaptă la un eşec de proporţii."N-avem nicio idee de joc. Nimic, nimic! V-am spus, jucăm din preluare! Fotbalul nu se mai joacă din preluare de mult. Avem o naţională fără valoare. Tot îl chemăm pe Sânmărtean la 37 de ani ca să ne ajute la Campionatul European. Avem jucători care îi trimitem în străinătate şi ei vin imediat înapoi pentru că n-au valoare şi nu joacă“, a spus el la Dolce Sport.

Mijlocaşul care a adunat 57 de selecţii şi 12 goluri la prima reprezentativă a continuat: "S-au calificat trei echipe din grupa noastră. Când a mai existat aşa ceva? Acum toate meritele sunt ale lor, dar vreau să vedem ce va fi la Campionatul European. N-am cum să fiu foarte încrezător, n-are ce să-i recomande".

 

 
 
Loading...