Liverpool a pus capăt seriei de eșecuri, impunându-se din nou în fața lui Leipzig

Ultima actualizare:

    Salah a marcat din nou pentru FC LiverpoolFoto: EPA-EFE
Salah a marcat din nou pentru FC LiverpoolFoto: EPA-EFE

Cu o serie de șase eșecuri pe teren propriu, care a făcut-o să coboare pe locul 8 în Premier League, FC Liverpool a abordat cu prudență returul cu Leipzig din optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor. Evoluând la Budapesta, pe Puskas Arena, „cormoranii” s-au impus cu același scor ca în tur (2-0), însă succesul s-a conturat pe final de meci.

Victoria lui Liverpool a fost meritată, germanii nereușind să amenințe cu adevărat poarta lui Alisson deși au fost superiori la posesie (60%). Golurile englezilor au fost marcate de Salah (min. 71) şi Mane (min. 74). Cu această ocazie, la Liverpool a fost titularizat Fabinho, ceea ce nu s-a mai întâmplat din septembrie trecut.Firește că acest succes l-a bucurat pe Jürgen Klopp, care a spus după meci: ”Am avut numeroase ocazii. Ocazii enorme în prima parte din care nu am marcat. Ceea ce băieții au reușit cu adevărat a fost să împiedice pe Leipzig să arate că poate fi bună. Ne-am apărat foarte bine”. Antrenorul german a subliniat că formația sa a uitat ceea ce se întâmplă în Premier League.  

Liga Campionilor - optimi de finalăMarţi, 9 martieJuventus - FC Porto 3-2 (în tur 1-2)Borussia Dortmund - FC Sevilla 2-2 (în  tur 3-2)Miercuri, 10 martieLiverpool - Leipzig 2-0 (în tur 2-0)Paris Saint-Germain - FC Barcelona 1-1 (în tur 4-1)Marţi, 16 martieManchester City - Borussia Monchengladbach (în tur 2-0)Real Madrid - Atalanta (în tur 1-0)Miercuri, 17 martieChelsea  - Atletico (în tur 1-0)Bayern Munchen - Lazio (în tur 4-1)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net