Lobonț ajută victimele cutremurului din Italia!

Ultima actualizare:
Membrii delegației Romei s-au fotografiat cu Papa Francisc
Membrii delegației Romei s-au fotografiat cu Papa Francisc

AS Roma, echipa portarului român, a jucat un amical cu San Lorenzo, banii încasați de pe urma biletelor mergând direct la sinistrații din Amatrice.

Bogdan Lobonț și coechipierii săi de la AS Roma au vrut să-și demonstreze solidaritatea față de familiile victimelor cutremurului devastator din Amatrice, Italia. De aceea, romanii a jucat un amical de lux cu San Lorenzo, toți banii încasați de pe urma vânzării de bilete și a donațiilor făcute la stadion de fanii mergând direct la sinistrați.

Oamenii din fotbalul italian nu au rămas indiferenți la suferința celor din zona Amatrice, acolo unde s-a produs un puternic cutremur, în urma căruia 278 de oameni și-au pierdut viața, printre ei și 11 românii.

Fotbaliștii de la AS Roma, viitoarea adversară a Astrei în grupele Ligii Europa, au jucat un meci amical în scaop caritabil, toți banii strânși fiind direcționați către sinistrații din micuțul oraș din ”Cizmă”.

Cu portarul român Bogdan Lobonș integralist, AS Roma a câștigat amicalul de pe ”Olimpico”, cu San Lorenzo, scor 2-1, graţie reuşitelor lui Iturbe şi Keba. Pentru formaţia argentiniană a înscris Belluschi. Înaintea meciului la care au asistat peste 13.000 de persoane s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurului din 24 august.

Au fost primiți de Papa Francisc


    Membrii delegației Romei s-au fotografiat cu Papa Francisc
Membrii delegației Romei s-au fotografiat cu Papa Francisc

Cu câteva ore înaintea jocului cu San Lorenzo, fotbaliștii și oficiali celor de la AS Roma au fost în vizită la Vatican. I-a întâmpinat Papa Framcisc, conducătorul Biserii Catolice, un împătimit al fotbalului, mare fan și cotizant al echipei argentiniene. Papa Francisc, care deţine carnetul de suporter cu numărul 88.235, îşi plăteşte lunar 120 de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net