Lobonţ, executat silit pentru 200.000 €

Ultima actualizare:

    Bogdan Lobonţ  joacă din ce în ce  mai rar la AS Roma
Bogdan Lobonţ joacă din ce în ce mai rar la AS Roma

Vremuri grele pentru Bogdan Lobonţ. Fotbalistului nu-i merge bine nici în carieră şi nici pe plan personal. Prinde din ce în ce mai rar echipa la AS Roma, italieni plătindu-i cu aproximativ 750.000 anual ca să fie rezervă. Personal, o duce şi mai rău! Are o datorie de 200.000 de euro la bancă, i-au fost scoase la vânzare cele două case ale părinţilor, iar conturile lui vor fi blocate până la recuperarea prejudiciului.

2014 a început cum nu se poate mai rău pentru Bogdan Lobonţ. Portarul  echipei naţionale a României şi al italienilor de la AS Roma are mari probleme din cauza banilor.

Şi nu că romanii nu l-ar plăti bine - 750.000 de euro anual pentru un jucător care stă mai mult pe banca de rezerve nu e deloc un salariu mic - ci pentru că nu a avut grijă să respecte un contract pe care l-a semnat cu o bancă, Garanti Bank. Concret, fotbalistul a  luat un credit şi a garantat rambursarea lui cu două imobile care aparţin, în acte, părinţilor lui, Lobonţ Ioan şi Lenuţa.

Cum ratele nu le-a plătit la timp, cei de la bancă l-au acţionat în judecată, au câştigat iar acum au ajuns în faza executării silite a bunurilor sale şi scoaterii lor spre vânzare.

Cele două vile din Cernica trecute pe numele părinţilor lui Bogdan Lobonţ nu şi-au găsit ieri cumpărător

Bogdan Lobonţ  joacă din ce în ce  mai rar la AS Roma
Bogdan Lobonţ joacă din ce în ce mai rar la AS Roma

Ieri, acest lucru s-a şi produs! Pentru o datorie de aproximativ 200.000 de euro (n.r. 195.320,66 euro şi 22.318, 25 lei ) fotbalistului i se va pune şi poprire pe conturi, până când datoria va fi ştearsă.

Bogdan Lobonţ  joacă din ce în ce  mai rar la AS Roma
Bogdan Lobonţ joacă din ce în ce mai rar la AS Roma

Mai mult decât atât, au fost scoase la licitaţie cele două imobile din localitatea Cernica, vile cu care portarul naţionalei a garantat în momentul în care a luat creditul.

Cele două case - una alcătuită din parter şi un etaj, ridicată pe un teren de 1.012 mp şi a doua, demisol, parter şi un etaj, pe un teren de 593 mp - au fost scoase la licitaţie cu preţuri de pornire de 268.000 de lei, respectiv 621.000 de lei. Nu au existat doritori, aşa că licitaţia s-a amânat pentru altă dată.

Probleme la capitolul financiar a avut şi în trecut. Lobonţ a investit o sumă destul de generoasă într-o afacere cu haine de lux,  magazine pe care l-a deschis în 2007 chiar în incinta stadionului Dinamo. Lucrurile n-au mers bine şi l-a închis. La fel de prost i-a mers şi magazinul cu specific toscan, pe care portarul l-a dat în grija mamai sale. Amplasat în zona Floreasca, "Sapore Toscana" le oferea clienţilor brânzeturi, mezeluri şi alte delicatese specifice proviciei italiene. După mai bine de un an, afacerea a dat faliment.

Soţia, motivul  scandalului cu familia
Soţia, motivul scandalului cu familia

Bogdan Lobonţ nu a avut în ultimii ani o relaţiei foarte apropiată cu părinţii săi. "Gurile rele" au povestit faptul că rupture dintre internaţionalul român şi familia s-ar fi produs în momentul în care portarul a cunsocut-o pe Iulia, fostă Debreţini, actuala lui soţie. Părinţii nu şi-ar fi dorit-o pe blondină de noră şi au tot încercat să-I despartă, motiv pentru care relaţia dintre ei şi Bogdan s-a răcit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net