Lobonţ nu se lasă: este în cantonament cu Roma!

Ultima actualizare:

    Lobonţ este de  opt ani la AS Roma
Lobonţ este de opt ani la AS Roma

Ultimul meci oficial jucat de Bogdan Lobonţ pentru AS Roma a fost consemnat la 26 mai 2013, în finala Cupei Italiei, cu Lazio. Ei bine, au trecut peste patru ani de atunci, iar „Pisica” Lobonţ merge înainte, mulţumindu-se cu statutul de al treilea portar al Romei şi cu salariul de 500.000 de euro pe an.

Zilele trecute, formaţia din capitala Italiei şi-a început pregătirile în vederea stagiunii care urmează, printre jucătorii convocaţi de noul antrenor Eusebio Di Francesco numărându-se şi Bogdan Lobonţ. În mod cert, acesta e ultimul an în calitate de jucător la AS Roma pentru fostul tricolor, contractul acestuia expirând în vara lui 2018, atunci când Lobonţ va avea 40 de ani şi jumătate.

Ca şi în precedentele stagiuni, românul va fi al treilea portar, de această dată după brazilianul Allison şi după polonezul Skorupski. Aşadar, şanse minime pentru Lobonţ să-şi îmbunătăţească palmaresul, care cuprinde acum doar 28 de meciuri disputate în tricoul Romei în opt ani.

În schimb, prin felul său de-a fi, Bogdan Lobonţ e considerat de mult timp un lider incontestabil al vestiarului. Influenţa sa va creşte în sezonul viitor, asta pentru că legendarul Francesco Totti a părăsit recent echipa la care a evoluat întreaga carieră.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net