Logodnica lui Florentin Petre: «Îmi voi face studio de machiaj»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Margarita Peychinska, femeia care-i va deveni curând soţie antrenorului secund de la Dinamo, Florentin Petre, este make-up artist cu diplomă. Frumoasa bulgăroiacă a renunţat la pasiunea pentru modă în schimbul produselor de machiaj, iar pe viitor vrea să-şi deschidă propriul studio.

Margarita Peychinska (30 de ani) a lăsat cariera de model în trecut şi a îmbrăţişat-o pe cea de make-up artist.

Fosta Miss Bulgaria a terminat cu brio cursurile şcolii profesionale de machiaj Anca Rădulescu, obţinând o diplomă de specialist în arta machiajului.

simeon stalpnicul png

Pasiunea pentru această meserie a început să-şi spună cuvântul în viaţa fostului "iepuraş Playboy", care treptat a renunţat să mai intre în magazinele de haine în schimbul celor cu produse cosmetice, în care a investit până acum aproximativ 2.000 de euro

. "De mai bine de două luni de când am început cursurile şcolii de machiaj nu am călcat pragul vreunui magazin de haine sau pantofi. Pur şi simplu tot ce mă pasionează acum sunt produsele cosmetice. Chiar dacă nu am încă o trusă completă, încerc să-mi cumpăr în fiecare săptămână câte un produs de make-up. Investiţia este una destul de mare, dar pasiunea este şi mai mare, ţinând cont că pe viitor îmi doresc să am propriul studio", ne-a declarat iubita lui Florentin Petre.

Vor să se căsătorească

Florentin Petre şi Margarita Peychinska formează un cuplu de mai bine de patru ani. Povestea lor de dragoste a luat naştere pe vremea când „Piticul" juca pentru ŢSKA Sofia.

Dragostea pentru fostul fotbalist a făcut-o pe Margarita să se mute în România şi să înceapă o nouă viaţa alături de fostul fotbalist. După ce a cerut-o în nenumărate rânduri de soţie, cel mai probabil cei doi vor păşi în faţa altarului în decursul acestui an.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net