Lorena Balaci, susţinută de fostul soţ Eugen Trică la înmormântarea tatălui

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci, împreună cu fostul ei soţ Eugen Trică la înmormântarea lui Ilie BalaciFoto: Mediafax
Lorena Balaci, împreună cu fostul ei soţ Eugen Trică la înmormântarea lui Ilie BalaciFoto: Mediafax

Deşi au divorţat în urmă cu trei ani, Lorena Balaci şi Eugen Trică au rămas în relaţii bune, de dragul celor doi copii ai lor, iar marţi la înmormântarea fostului său socru, fotbalistul a avut ocazia să demonstreze tuturor că între el şi fosta nevastă există o legătură strânsă. Pe parcursul funeraliilor, Trică s-a asigurat că fosta lui parteneră de viaţă şi mama copiilor va rezista durerii sfâşietoare şi i-a stat alături.

Eugen Trică, fostul ginere al lui Ilie Balaci, şi-a făcut marţi prezenţa la înmormântarea celui care era supranumit "Minunea Blondă". Chiar dacă cei doi foşti soţi au trecut în urmă cu trei ani printr-o despărţire dureroasă, un divorţ care a băgat-o pe Lorena într-o stare de depresie pe care nu credea că o să o mai depăşească, Trică şi-a arătat disponibilitatea pentru a-i fi sprijin fostei soţii. Lorena Balaci a fost căsătorită timp de 17 ani cu Eugen Trică, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate în urmă cu trei ani.

Cei doi foşti soţi au fost împreună în cele mai grele momente
Cei doi foşti soţi au fost împreună în cele mai grele momente

Imagini cu cei doi, foarte aproape unul de celălalt, au fost surpinse pe stadionul "Ion Oblemenco", acolo unde sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus pentru ca toţi cei care l+au iubit să-şi ia rămas bun de la el. 

Fostul mare fotbalist este condus pe ultimul drum marţi la Craiova, funeraliile fiind organizate de familia îndurerată. El îşi va dormi somnul de veci în Cimitirul Sineasca, lângă tatăl său. Ilie Balaci a murit duminică, la vârsta de 62 de ani în urma unui infarct. 

Ce relaţie avea Eugen Trică cu Ilie Balaci

Chiar dacă la început nu prea l-a plăcut pe Eugen Trică, Balaci spunea despre el că îl consideră băiatul lui. Într-un interviu acordat Click!, Ilie Balaci povestea despre fetele lui şi soţii pe care Lorena şi Liana i-au ales. "Doar la Eugen am mârâit un pic la început din cauza culorii lui. E cam brunet! Mă împac foarte bine cu ei şi pot să vă spun că eu consider că am şase copii: ginerii, fiicele şi cei doi nepoţi", povestea în 2010 Ilie Balaci.   

Citeşte şi:

Ilie Balaci a murit. Soţia şi fetele fostului fotbalist au ajuns la Craiova

Familia lui Ilie Balaci a schimbat ziua funeraliilor. Când va fi de fapt înmormântat

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net