Lucas Ocampos a dat gol, iar apoi a intrat în poartă!

Ultima actualizare:

    Lucas Ocampos a avut o paradă salvatoare ca portarFoto: Guliver / GettyImages
Lucas Ocampos a avut o paradă salvatoare ca portarFoto: Guliver / GettyImages

FC Sevilla a câștigat cu 1-0 (0-0), pe teren propriu, meciul cu Eibar, ultimul din cadrul etapei cu numărul 34 a Campionatului de fotbal al Spaniei. Gruparea și-a consolidat locul 4, cel care asigură participarea în Liga Campionilor. Eroul partidei a fost Lucas Ocampos (25 de ani), care a marcat, iar pe final a intrat în poartă.

După un început echilibrat de meci, gazdele au preluat inițiativa. Fernando l-a pus la încercare pe portarul Dmitrovic (min. 43). Însă sârbul a avut și mai mari emoții la degajarea lui Esteban Burgos, la care mingea a lovit stâlpul din dreapta sa (min. 44). Omul meciului a fost Lucas Ocampos. După o primă  ocazie irosită (min. 45+3), argentinianul a marcat în minutul 56 cu o execuție acrobatică. În prelungiri, portarul gazdelor, Tomas Vaclik, s-a accidentat izbindu-se de Kike, care a trimis balonul în stâlpul din stânga porții Sevillei! Cum goalkeeperul a fost scos pe targă de pe teren, iar gazdele efectuaseră toate cele cinci schimbări, Ocampos și-a pus mănușile la ultima fază a meciului. Eibar a repus de la margine, iar mingea a ajuns în careu... Acolo unde Ocampos a respins șutul portarului oaspeților, Dmitrovic, venit și el în suprafața de pedeapsă! Cum ultima fază a fost încâlcită, arbitrul partidei, Antonio Miguel Mateu Lahoz, a așteptat ok-ul din camera VAR înainte să fluiere finalul întâlnirii.   

După meci, Ocampos a declarat: „Când facem miuțe, îmi place să intru în poartă, însă nu-mi imaginam că voi juca într-un meci oficial. Înainte de asta, antrenorul de portari mi-a spus să nu ies. Balonul a venit spre mine și l-am parat”. În urma acestei victorii, andaluzii au un avans de 6 puncte față de Villarreal, aflată pe locul 5.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net