Răzvan Lucescu trăieşte una dintre cele mai grele perioade din cariera lui de antrenor, fiind pe cale să rateze nu doar titlul, ci şi cupele europene din cauza unor derby-uri pierdute incredibil la masa verde.


Deşi prima tentaţie a oricui ar fi să plece, fostul selecţioner e totuşi pe cale să continue în haosul din Grecia datorită patronului său. Chiar dacă rusul Ivan Savvidis l-a nenorocit când a intrat cu pistolul pe teren în finalul jocului cu AEKA, acesta i-a promis că se va revanşa şi până la urmă planul său de a lua faţa Atenei va izbândi. Şi are pe ce să se bazeze. Savvidis a devenit zilele trecute miliardar după ce şi-a vândut compania de ţigări, Donskoy Tabac, asiaticilor de la Japan Tobbaco pentru 1,6 miliarde de dolari americani. O parte însemnată din aceşti bani vor ajunge în conturile lui PAOK, dar şi pe cardul lui Răzvan Lucescu, dacă acesta va accepta oferta bombă de prelungire. Savvidis îl apreciază pe român şi îl vrea antrenor la Salonic până în 2021 pentru un salariu de 600.000 de euro pe an, adică 50.000 de euro pe lună. Cu asemenea perspective lucrurile se schimbă şi putem avea o surpriză în viitorul apropiat.

paok.jpg

Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni de la AEK şi speră să scape de sancţiuni
Foto: Click!
 
 
Loading...