Lucescu, şocat de moartea lui Manea: "Ştiu că mai exista o speranţă

Ultima actualizare:
A murit antrenorul Nae Manea!
A murit antrenorul Nae Manea!

Vestea morţii lui Nicolae Manea, răspus la 60 de ani de cancer la ficat, l-a şocat pe Mircea Lucescu.

Antrenorul lui Şahtior Doneţk a declarat, pentru prosport.ro, că se aştepta ca Manea să mai reziste câteva luni. Lucescu a mai spus că nu are decât cuvinte de laudă pentru fostul rapidist, care a fost un partener excelent. 

„Nu pot să cred! Ştiu că mai exista o speranţă. Vorbisem cu fiul lui, cu Florin, şi mi-a spus că e posibil să mai reziste câteva luni. Ştiam că este într-o situaţie grea, dar toţi speram că se poate ameliora starea lui. Ce rău îmi pare! Să te stingi în 2-3 luni... E prea repede!  Îl cunosc de când eram jucători. Eu eram la Dinamo, el la Rapid. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Foarte devotat ca jucător şi foarte ataşat de tot ceea ce a însemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent în vremea când am fost la Rapid. Un băiat inteligent, cu foarte mult bun-simţ“, a declarat Lucescu

Anunţul morţii lui Manea a fost făcut luni dimineaţa de finul său, Lucian Ionescu. În luna octombrie, Nicolae Manea a fost diagnosticat cu cancer la ficat.


    A murit antrenorul Nae Manea!Foto Click!
A murit antrenorul Nae Manea!Foto Click!

Starea lui s-a înrăutăţit rapid. Ceea ce credea că e doar o răceală persistentă s-a soldat cu o luptă pierdută, care a durat mai puţin de două luni. Medicii nu i-au dat prea mult speranţe de viaţă şi au avut dreptate, însă Nicolae Manea nu s-a lăsat doborât.

În încercarea de a face faţă situaţiei, acesta a fost internat la o clinică din Nisa, la recomandările fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a învins cancerul după mai multe şedinţe de chimioterapie în Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net