Vestea morţii lui Nicolae Manea, răspus la 60 de ani de cancer la ficat, l-a şocat pe Mircea Lucescu.


Antrenorul lui Şahtior Doneţk a declarat, pentru prosport.ro, că se aştepta ca Manea să mai reziste câteva luni. Lucescu a mai spus că nu are decât cuvinte de laudă pentru fostul rapidist, care a fost un partener excelent. 

„Nu pot să cred! Ştiu că mai exista o speranţă. Vorbisem cu fiul lui, cu Florin, şi mi-a spus că e posibil să mai reziste câteva luni. Ştiam că este într-o situaţie grea, dar toţi speram că se poate ameliora starea lui. Ce rău îmi pare! Să te stingi în 2-3 luni... E prea repede!  Îl cunosc de când eram jucători. Eu eram la Dinamo, el la Rapid. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Foarte devotat ca jucător şi foarte ataşat de tot ceea ce a însemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent în vremea când am fost la Rapid. Un băiat inteligent, cu foarte mult bun-simţ“, a declarat Lucescu

Nae Manea

Nae Manea moarte cancer ficat
A murit antrenorul Nae Manea!
Foto Click!

Anunţul morţii lui Manea a fost făcut luni dimineaţa de finul său, Lucian Ionescu. În luna octombrie, Nicolae Manea a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Starea lui s-a înrăutăţit rapid. Ceea ce credea că e doar o răceală persistentă s-a soldat cu o luptă pierdută, care a durat mai puţin de două luni. Medicii nu i-au dat prea mult speranţe de viaţă şi au avut dreptate, însă Nicolae Manea nu s-a lăsat doborât.

În încercarea de a face faţă situaţiei, acesta a fost internat la o clinică din Nisa, la recomandările fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a învins cancerul după mai multe şedinţe de chimioterapie în Franţa.

Loading...

Alte articole