Luchin şi Curtean, spre Botev Plovdiv

Ultima actualizare:

    Luchin era cel mai bine plătit dinamovist, 12.000 de euro lunar
Luchin era cel mai bine plătit dinamovist, 12.000 de euro lunar

Fundaşul Srgian Luchin şi mijlocaşul Alexandru Curtea s-au înţeles cu bulgarii de la Botev Plovdiv. Presa bulgară susţine că jucătorii vor avea salarii de 12.000 de euro lunar, respectiv 10.000 de euro, adică doar al doilea fotbalist va cunoaşte o creştere a remuneraţiei cu 2.000 de euro.

Cei doi jucători, însoţiţi de impresarul Victor Becali, negociază la Hotelul Rin, detaliile tranzacţiei. Bulgarii i-au făcut deja loc lui Luchin în primul 11, ei despărţindu-se de fundaşul central Boban Grncarov.

 "Luchin şi Curtean sunt jucătorii noştri până va veni o ofertă concretă pentru ei. Normal că vor merge în cantonament, cum să nu meargă? Din ce ştiu eu nu a venit ofertă concretă de la Steaua pentru Luchin. Dacă era o ofertă concretă se analiza. Dar nu cred. Este adevărat că sunt jucători importanţi pentru noi, că şi-au dat viaţa pe teren atunci când au jucat pentru noi. Dar asta e viaţa, nu putem să oprim fiecare jucător dacă lor le este mai bine acolo unde vor merge", a spus de dimineaţă antrenorul Flavius Stoican.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net