Luchin, şofer cu acte în regulă

Ultima actualizare:

    Srdjan Luchin
Srdjan Luchin

Srdjan Luchin a profitat de programul mai lejer din campionatul bulgar, echipa sa fiind în play-off-ul pentru cupele europene, şi a primit învoire din partea oficialilor clubului.

Botev Plovdiv e clasată în primele şapte echipe din prima ligă a vecinilor de la sud de Dunăre şi se luptă pentru un loc în competiţiile internaţionale. Trupa unde evoluează şi Curtean sau fosta vedetă a Petrolului, Hamza, a disputat sâmbătă partida cu Levski Sofia, fiind învinsă cu 2-0, dar Luchin nu a fost pe teren. El a sosit pentru câteva zile în România, dar pe lângă revederea cu cei dragi şi-a rezolvat şi o problemă administrativă. Concret, el a fost reperat luni de către fotoreproterii „Click!" în parcarea unui centru comercial din zona de nord a Capitalei.

simeon stalpnicul png

Cât soţia sa a intrat în mall pentru a plăti câteva facturi, fotbalistul, aflat pe bancheta din spate a limuzinei sale, îşi intrase în rolul bonei şi avea grijă de copilaşul său în vârstă de doar câteva luni.

După ce consoarta sa a revenit la maşină, ei s-au îndreptat către sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

simeon stalpnicul png

Acolo, cei trei au intrat în instituţia respectivă, dar din cauza numărului prea mare de persoane, jucătorul lui Botev şi-a condus nevasta şi copilul la maşină, după care s-a întors şi a stat liniştit la coadă. Motivul „vizitei de lucru" a fost preschimbarea permisului auto şi chiar dacă e originar din Timişoara, el şi-a putut depune dosarul în Capitală având mutaţie în Bucureşti de când evolua la Dinamo. Luchin şi-a reluat activitatea la echipă, azi Botev întâlnind pe Cherno More.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net