Nebănuite sunt uneori căile transferurilor în fotbalul mare! Pare de necrezut, dar unul dintre cei mai valoroşi atacanşi de pe Bătrânul Continent, belgianul de origine congoleză Romelu Lukaku, a părăsit Everton după un „mesaj vodoo”.


Nu e o invenţie, ci chiar declaraţia principalul acţionar al grupării din Liverpool, Farhad Moshiri. Aceste spune că Lukaku ar fi primit mesajul în timpul unui pelerinaj în Africa, în timpul negocierilor pentru o prelungire a contractului cu Everton. „El a primit mesajul «voodoo» că trebuie să meargă la Chelsea. I-am oferit un contract mai bun decât Chelsea şi agentul său a venit să semneze înţelegerea”, a spus Moshiri. El a precizat că fotbalistul şi-a sunat mama, înainte de a anunţa că a primit mesajul ce îi spunea să meargă la Chelsea. Omul de afaceri iranian a mai afirmat că a pierdut două veri să-l convingă pe Lukaku să rămână la Everton.

Totuşi, internaţionalul belgian nu a mai ajuns la Chelsea, ci la Manchester United, după ce şi-a petrecut vacanţa din vara trecută la Los Angeles, cu mijlocaşul de la United Paul Pogba. "Problema era că mintea lui o luase razna. Nu voia să se mai întoarcă de la Los Angeles", a mai spus Moshiri. Fotbalistul a semnat în vara anului 2017 un contract pe cinci ani cu Manchester United, care a achitat pentru el suma de 75 de milioane de lire sterline clubului Everton.

loading...
Loading...