Lumea fotbalului deplânge dispariţia lui Daniel Prodan

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, miercuri seară (16 noiembrie), la 44 de ani.

Gheorghe Hagi, fost coechipier la echipa naţională: „Şocant. Un băiat tânăr, puternic. A început să ne ia. El e primul din Generaţia de Aur care moare. E o zi tristă, neagră, urâtă, e greu să vorbeşti. Ăsta e destinul. Dumnezeu sa-l odihnească”.


    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Mircea Sandu, fost preşedinte FRF: „Este o adevărată lovitură! Mi-a fost ca un copil. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte”.


    Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu, fost coechipier la echipa naţională. ”În momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje. Mă uit în gol la telefon și văd ultima noastră conversație. Măcar am apucat să ne luăm rămas bun. Odihnește-te în pace, prieten drag!”.


    Florin Prunea
Florin Prunea

Florin Prunea, fost coechipier la echipa naţională: „Mi-a fost coleg şi la lot, şi de birou la FRF. Nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că suferă de ceva”.


    Pompiliu Popescu
Pompiliu Popescu

Pompiliu Popescu, fost medic la echipa naţională: “Didi a fost toată viaţa sănătos tun, nu a avut niciodată probleme medicale, era genul de fotbalist numai inimă şi muşchi. Se simţea mai obosit în ultimul timp, s-a supărat şi foarte tare cu Burleanu, ăsta. Acuza o stare de oboseală”.


    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, fost coechipier la echipa naţională. „A avut o inimă cum puțini români au. Am fost colegi de cameră o bună perioadă de timp, sunt profund afectat. De când am aflat, nu mai sunt eu, nu mă regăsesc. Am petrecut mai mult timp cu el decât cu familia”.


    Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu, unul dintre cei mai buni prieteni. „Era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi gata să te facă să râzi. Când eram supărat, Didi venea la mine şi nu exista să nu reuşească să mă consoleze, chiar dacă şi el era supărat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net