Luminiţa Popescu, încălţată după ultima modă - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luminiţa, soţia fostului fotbalist Gică Popescu, e o prezenţă discretă în media. Cu excepţia evenimentelor de familie, ea preferă să stea departe de ochii publicului, iar în rarele apariţii primeşte doar felicitări pentru modul impecabil în care arată şi se îmbracă.

Familia Popescu nu este deloc una "mondenă". Fostul internaţional român apare din ce în ce mai puţin în atenţia publicului.

Soţia lui, Luminiţa, este o prezenţă şi mai discretă, ea afişându-se la braţul "Baciului" la diferite nunţi, botezuri sau evenimente de acest gen.

simeon stalpnicul png

Extrem de rar se întâmplă ca Luminiţa să fie fotografiată singură. Fotoreporterii Click! au fost însă pe fază şi au surprins-o pe nevasta fostului căpitan al echipei naţionale plecând de la biroul său din zona Tunari, către Pipera, unde s-a oprit la restaurantul Osteria pentru a-şi lua de mâncare la pachet.

A plecat în viteză şi a revenit la birou, acolo unde petrece zilnic între opt şi zece ore. Luminiţa Popescu a abordat o ţinută extrem de îndrăzneaţă pentru o zi banală la serviciu, iar stilistul Ana Maria Cornea a lăudat-o pentru curaj: " E o apariţie frumoasă, chiar cool! Mixajul vestimentar e simplu, dar arată intesant datorită botinelor care au o linie avangardistă, iar textura, culoarea şi finisajele sacoului sunt deosebite! Asemenea pantofi poartă Lady Gaga sau Victoria Beckham".

Stilistului nu i-a plăcut însă cum şi-a accesorizat Luminiţa ţinuta:" Geanta Hermes chiar nu-mi place, nu-i potrivită! Şi aş mai avea o observaţie, vizavi de faptul că nu-i coafată, iar o femeie ca să arate bine cap coadă are nevoie şi de puţin machiaj şi un par frumos coafat!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net