Lupescu, martor la dezastrul Barcelonei

Ultima actualizare:

Kaizerul a fost şi el impresionat de joc şi surprins de scorul final, 4-0 şi a dezvăluit pentru Click! senzaţia trăită la faţa locului.

„Bayern a jucat tactic senzaţional, iar omul partidei a fost antrenorul Jupp Heynckes. M-a mirat mai ales cum i-a convins pe «leneşii» Robben şi Ribery să alerge non-stop. Nici nemţilor din tribună nu le venea să creadă ce văd. Am vorbit la final cu conducătorii lor şi mi-au spus că erau convinşi că vor câştiga, dar nu la scorul acesta", a afirmat Lupescu, care lucrează în prezent într-o comisie a UEFA.  Fostul internaţional a spus că nemţii sunt ca şi calificaţi în finală şi că dominarea lor din anii care urmează o va întrece pe cea a Barcelonei din ultimele 10 sezoane.

„Pentru Bayern va fi a treia finală din ultimii patru ani. Asta pentru că nu văd cum nemţii vor lua cinci goluri în Spania fără să marcheze niciunul. Demonstrează o constanţă incredibilă şi o mare seriozitate. Oricum, pentru Guardiola rămâne să apere în anii viitori trofeele câştigate în acesta, pentru că mai mult este imposibil de făcut", a afirmat cel care a jucat 227 de partide în Bundesliga.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net