Lupescu se stabileşte în Elveţia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ionuţ Lupescu nu mai simte presiunea din ţară. Ca oficial al Federaţiei Române de Fotbal, „Kaiserul" a fost hulit, jignit şi s-a certat cu numeroşi oameni. Ajuns consilier pe probleme de dezvoltare a fotbalului la UEFA, Lupescu priveşte acum cu detaşare scandalurile din ţară.

„Nici nu vreau să aud. Nu mă interesează. Nu vreau să mai am de-a face cu fotbalul românesc.Am plecat din ţară, îmi place foarte mult ceea ce fac la UEFA şi nu e problema mea ce se întâmplă. N-am ce să mai zic. Fiecare face ce vrea", ne-a spus fostul internaţional.

La Nyon, lucrurile merg ca unse şi de aceea fostul director al FRF plănuieşte să se stabilească acolo. Asta şi în condiţiile în care salariul său este de 6.000 de euro pe lună.

„Dacă scoatem delegaţiile pe continent în interes de serviciu, eu mă prezint la sediul UEFA în fiecare dimineaţă la 8.30 şi stau la birou până seara. Mă ocup de acte, dosare, discutăm, analizăm. E o slujbă foarte plăcută. De aceea, mă şi mut în Elveţia. O să mă stabilesc aici. Cel puţin pentru perioada următoare, Nyon va fi casa mea", ne-a mai declarat Lupescu.

Ionuţ Lupescu s-a contrat cu fostul său coleg de la naţională, Gică Popescu, în urmă cu câteva săptămâni, după ce „Baciul" a fost numit ca membru al Comisiei de Disciplină a UEFA. Totuşi, „Kaiserul" susţine că n-are nimic de împărţit cu fostul căpitan al tricolorilor.

„N-am vorbit cu el. Vine oricum doar o dată pe lună aici, n-avem când să ne vedem. Eu nu am nimic cu el, nu ştiu ce a avut el cu mine, dar, în fine, nici nu mai vreau să comentez. Încerc să mă detaşez cât pot de lucrurile astea tipic româneşti", a explicat Lupescu.

Chiria e scumpă la Nyon

Nyon este un orăşel de doar 18.500 de locuitori, situat la 25 de kilometri de centrul oraşului Geneva.

Sediul UEFA este la Nyon

simeon stalpnicul png

A devenit faimos tocmai pentru că este gazda sediului central al UEFA. Preţurile de închiriere a apartamentelor variază foarte mult, însă o locuinţă cu două camere, în care vrea să stea Lupescu, poate ajunge şi la 2.000 de euro lunar. Totuşi, condiţiile de viaţă sunt la cele mai înalte standarde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net