Najila Trindade, bomba-sexy care-l acuză pe Neymar, povestește tot: "M-a violat fără prezervativ"

Ultima actualizare:

    Neymar
Neymar

Neymar traversează o perioadă complicată atât în cariera de fotbalist cât şi în afara terenului. Chinuit de accidentări de o vreme încoace, sud-americanul are pe cap şi o acuzaţie de viol, context în care cariera sud-americanului s-ar putea duce la vale.

Starul naţionalei Braziliei s-a accidentat grav în această săptămână în meciul amical cu Qatar (2-0), astfel că va fi nevoit să rateze Copa America 2019, turneul final al continentului sud-american. Pentru Neymar e o continuare nedorită a unui lanţ mai lung de probleme medicale care l-au făcut să piardă şi sezonul de primăvară la echipa de club, Paris Saint-Germain.

Ca şi cum nu era de ajuns, Neymar se confruntă în acelaşi timp cu o citaţie din partea poliţiei braziliene pentru un presupus viol care s-ar fi produs la 15 mai 2019, într-o cameră de hotel din Paris. „Ce s-a întâmplat a fost o relaţie între un bărbat şi o femeie, lucruri care se petrec cu orice cuplu, între patru pereţi”, s-a apărat Neymar. Totuşi, Najila Trindade, femeia care s-a plâns de comportamentul agresiv al fotbalistului, a ieşit cu detalii picante din seara cu pricina, îngreunându-i situaţia brazilianului.

Astfel, pentru că avea nişte datorii la fiscul brazilian (aproape 7.000 de dolari), Najila a acceptat ca Neymar să-i plătească avionul şi cazarea, ducându-se la Paris cu „visul de a avea relaţii sexuale cu fotbalistul”. Totul s-a schimbat însă în clipa în care cei doi au ajuns faţă în faţă. „A devenit violent când i-am cerut să folosească prezervativul. Am fost victima unui viol, o agresiune urmată de viol. M-a obligat la contact sexual fără prezervativ. În timp ce o făcea, m-a lovit puternic peste fese”, a mărturisit Najila, ea depunând la dosar şi un certificat medical pentru a demonstra leziunile fizice provocate de Neymar pe picioare şi pe posterior. Rămâne de văzut cum va ieşi Neymar din această încurcătură şi dacă întreaga poveste îşi va pune amprenta pe jucătorul cumpărat de PSG de la Barcelona cu peste 200 de milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net