«Măcel» din nimic la Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    Partida dintre ASA şi Pandurii, încheiată 0-2, se anunţa liniştită şi cu miză doar  pentru oaspeţiFOTO: Sportpictuers.eu
Partida dintre ASA şi Pandurii, încheiată 0-2, se anunţa liniştită şi cu miză doar pentru oaspeţiFOTO: Sportpictuers.eu

Ardelenii au intrat ultimii în play-off, la înjumătăţire rămânând cu 10 puncte în spatele liderului Astra, dar cu Liga Europa asigurată. În loc să rămână calmi, aceştia au luat foc la debutul cu Pandurii şi s-au făcut de râs.

Scânteia care a declanşat incendiul s-a produs în minutul 16, atunci când gorjeanul Vasco i-a spart urechea lui George Ţucudean cu cotul, dar a văzut doar cartonaş galben de la centralul Sebastian Colţescu. A urmat apoi un lanţ de răzbunări, încheiate cu eliminarea atacantului lui ASA în următoarele 15 minute. Repriza a continuat nervos, dar s-a încheiat 0-0 la goluri şi 8-2 la cartonaşe. Imediat după pauză, Pandurii a deschis scorul prin Vasiljevic, iar în minutul 65, Marius Constantin a agravat situaţia încasând un cartonaş roşu direct după o intrare criminală la Unguruşan.

Conducerea celor de la ASA  a anunţat că îi va penaliza  financiar pe jucătorii care  au luat cartonaşe intenţionat
Conducerea celor de la ASA a anunţat că îi va penaliza financiar pe jucătorii care au luat cartonaşe intenţionat

De aici, gazdele şi-au pierdut controlul şi la orice contact au încercat să-şi lovească adversarul pentru a fi eliminaţi. Au reuşit asta Voiculeţ şi Ramiro Costa, în minutele 82 şi 84, după alte două intrări de tăietori de lemne. Golgheterul Ioan Hora a închis tabela dintr-un penalty făcut de asemenea intenţionat, iar Dinamo îşi freacă mâinile de bucurie. Luni va întâlni la Târgu Mureş un ASA decimat, din care doar Brandan a scăpat neavertizat, şi are şansa să obţină trei puncte uşoare. „Arbitrul Colţescu a judecat diferit două faze în startul meciului şi e vinovat de măcelul care a ieşit”, a explicat Bogdan Mara, preşedintele mureşenilor.Mutu va fi înlocuit cu Gane sau Ciorceri

Haosul de la partida cu Pandurii s-a întâmplat şi din cauza faptului că ASA n-a avut nici acum pe bancă un antrenor veritabil, ci tot improvizaţia Adrian Mutu. Acesta s-a schimbat singur la pauză, dar n-a reuşit să-şi ţină în frâu colegii, iar Târgu Mureş a părut o turmă de oi fără cioban. Din acest motiv, ardelenii vor să evite alte situaţii penibile şi azi vor alege un antrenor principal al echipei, dintre Jerry Gane şi George Ciorceri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net