Mai avem de doi bani speranţă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua e obligată să mizeze totul pe cartea atacului în jocul cu Ajax, dar orice gol primit îi poate ucide. Înaintea partidei, nu toate lucrurile sunt însă de bun augur. Discuţiile în jurul lui Chiricheş continuă, cei mai importanţi jucători de la mijlocul terenului lipsesc, iar stadionul nu va fi plin.

Reghecampf plânge după închizători. „Avem aceste două probleme cu suspendările, Bourceanu şi Pintilii. Szukala şi-a revenit, dar nu ştiu dacă va juca, rămâne de văzut pentru că şi Gardoş a evoluat foarte bine în tur", spune antrenorul.

Chiricheş a prins returul. Deşi toată lumea vorbea despre o vânzare a fundaşului înainte de manşa a doua cu olandezii, greşelile acestuia au anulat mutarea şi Chiricheş va fi diseară pe teren. Totuşi, agentul său spune că nu în turul de la Amsterdam şi-a tăiat creanga de sub picioare.

"Prima ofertă pentru el a fost de la AC Milan, de 5 milioane de euro, pe care am refuzat-o fără să-l mai întreb pe Gigi. A doua, de două milioane acum, plus alte 5 la vară, a fost de la altă echipă din Serie A. Meciurile România - Olanda 1-4 şi Steaua - Stuttgart 1-5 au fost decisive pentru Chiricheş. Chiar dacă el n-a greşit atunci, când echipa ta ia câte 4-5 goluri, atunci şi tu eşti vinovat. Dacă în acele jocuri, Chiricheş ar fi jucat bine, s-ar fi dat pe el 10 milioane de euro", a spus Ioan Becali

S-au făcut de râs cu gazonul. Primul meci pe Arena Naţională din 2012 reprezintă şi primul scandal legat de teren. În ciuda investiţiilor, gazonul arată execrabil, iar olandezii ne-au umilit când l-au văzut. "După ce au plătit 235 de milioane în august 2011, românii se confruntă cu aceleaşi probleme. În 18 luni au schimbat de 4 ori suprafaţa de joc. Ultimul gazon, instalat în septembrie 2012, este mizerabil. Multe părţi au doar pământ, nu mai există iarbă", au scris jurnaliştii de la De Telegraaf.

Program extins la metrou. Metrorex a venit în sprijinul publicului care va participa diseară la returul dintre Steaua şi Ajax cu un program special la Metrou. Astfel, azi, 21 februarie 2013, trenurile de metrou vor circula cu două ore în plus, la un interval de zece minute. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 1.00, respectiv ora 1.30 de la Piaţa Unirii 1 şi 2. 

Va fi frig la ora meciului. Fanii care vor merge pe Arena Naţională trebuie să se îmbrace bine pentru că pe timpul partidei se anunţă 0 grade Celsius.

«Ceferiştii», părăsiţi de suporteri

Clujenii sunt la un pas de a fi eliminaţi din Europa, dar conducătorii nu sunt supăraţi. Scopul lor a fost ca echipa să aibă o comportare bună în Liga Campionilor.

Partida cu Inter nu atrage. Fanii nu se înghesuie să-şi încurajeze din tribune favoriţii, iar Paulo Sergio se confruntă cu probleme de lot. Tocmai de aceea, nimeni nu speră într-o minune, mai ales că ardelenii folosesc şi o echipă improvizată, având lipsuri în linia de mijloc. Ca soluţie în mediană mai erau Sare şi Vass, dar niciunul nu e apt de joc, iar ungurul e din nou pe mâna medicilor. Apoi, s-a rupt şi Kapetanos, iar fundaşi au ajuns să evolueze pe postul de mijlocaşi. Fără motivaţie şi fără posibilitatea de a alinia cel mai bun 11, ardelenii par victime sigure în faţa Interului.

Banii de la UEFA sunt puţini. Şeful din Gruia, Arpad Paszkany, a anunţat că sumele pe care le oferă UEFA în cazul unui succes în Liga Europa sunt extrem de mici. "Dintre Tottenham şi Lyon, prima va merge mai departe, dar noi, din banii pe care i-am încasa de la UEFA, adică 300.000 de euro, nu am acoperi nici deplasarea până în Anglia. De fapt o acoperim, dar la limită şi dacă punem şi primele jucătorilor, ajungem la aceeaşi sumă", a explicat acesta.

Record pentru clujeni. Chiar dacă acum evoluează în Liga Europa, CFR se află pe locul cinci în topul echipelor din Liga Campionilor care şi-au păstrat cel mai mult timp avantajul pe tabelă. Ardelenii sunt pe locul patru (4h, 43 min, 54 sec) după PSG, Bayern şi Malaga, în timp ce Juvetus e pe ultima poziţie din top 5.

Italienii, neînvinşi. Inter a jucat până acum de 17 ori împotriva echipelor româneşti şi de opt meciuri e neînvinsă în faţa noastră, iar în ultimele trei partide în România, nu a primit gol. Ultima formaţie a noastră care i-a învins pe italieni a fost Sportul Studenţesc (1-0) în 1984.

Tort pentru Paulo Sergio

Cu două zile înaintea meciului, antrenorul gazdelor a împlinit 45 de ani. Elevii săi i-au dăruit un tort personalizat pe care era înfăţişat numele şi scorul partidei cu trupa lui Ferguson: Manchester United - CFR 0-1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net