Mandorlini, aproape de Serie B, dar nu uită dezamăgirea din România

Ultima actualizare:

Tehnicianul care a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa cu CFR Cluj, a ajuns la Hellas Verona în toamnă, după ce a fost dat afară de ardeleni. El a găsit la Verona o echipă dezorientată, în pragul unei retrogradări catastrofale în ligile de amatori.

Mandorlini a reuşit să aducă formaţia veroneză pe linia de plutire şi a prins locul 5, ultimul din play-off, în faţa celor de la Spezia, graţie unui final de sezon în care a Hellas a acumulat 8 puncte din 4 meciuri.

În semifinalele play-off-ului, Verona a învins, ieri, cu 2-0 echipa Soretto,în prima manşă, fiind cu un pas în finala care trimite direct în Serie B.

Chiar dacă este mulţumit de ce a realizat la Verona, Mandorlini nu poate uita felul în care a fost tratat la Cluj: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, este o perioada bună a carierei mele. În România am câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa, apoi, cu o zi înainte de a debuta în Liga Campionilor, am fost dat afară. A fost o mare dezamăgire, dar aceasta a fost soarta, să ajung aici, şi sunt fericit cu realizările acestie echipe", a spus Mandorlini, citat de "tutto,ercatoweb.com".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net