Maradona îi critică pe conducătorii de cluburi care profită de coronavirus pentru a nu-i plăti pe jucători, informează news.ro.


Diego Maradona, care în prezent este antrenorul echipei argentiniene Gimnasia La Plata, i-a criticat pe conducătorii de cluburi care profită de situaţia actuală pentru a nu-i plăti pe jucători, el menţionând, pentru jurnalul ”Ole”, că oficialii îi tratează pe fotbalişti ca pe nişte sclavi.

Mai multe cluburi, afectate de suspendarea campionatelor cauzată de pandemia de coronavirus, au decis să micşoreze salariile în această perioadă. “Sunt cluburi care profită de acest moment pentru a nu-şi plăti jucătorii. Îi tratează ca pe nişte sclavi de ani de zile. Avem impresia că a fost mereu pandemie la aceste cluburi. Nu trebuie căutate scuze, pentru că jucătorii au nevoie de salariu pentru a avea ce să mănânce”, a spus Maradona, potrivit ”Le Figaro”. “Este adevărat, există jucători care pot trăi fără să îşi primească salariul în acest moment. Dar sunt şi cei care nu pot asta şi cluburile trebuie să îi plătească. Trebuie găsită o soluţie, cu ajutorul tuturor, însă salariile trebuie plătite”, a încheiat fostul fotbalist.

 
 
Loading...