Cosmin Olăroiu este în mijlocul unui scandal cu Al Ain, fosta sa echipă pe care o acuză că i-ar fi falsificat semnătura pe o prelungire de contract. A şi fost amendat cu 50.000 de euro pentru că i s-a dat dreptate fostului său club, iar acum, Diego Armando Maradona, cu care românul a avut un conflict când acesta antrena şi el în Emirate, a ieşit la atac.


Mai exact, fostul mare jucător argentinian spune că Olăroiu n-are caracter, că se poartă urât cu adversarii şi că oricine putea să facă performanţele, beneficiind de atâţia bani şi de cei mai buni jucători.

"Cosmin Olăroiu e lipsit de respect, nu sunt surprins de aceste declaraţii ale lui. Nu ştie să respecte pe nimeni şi nu are un comportament demn de un antrenor la asemenea nivel. Am avut şi eu conflicte cu el pentru că nu ştie să se comporte cu ceilalţi şi încearcă de fiecare dată să iasă în evidenţă. Toţi cei din Emirate ştiu cum a avut el performanţe. A antrenat cluburi mari, cu bani mulţi, cu jucători de mare valoare. Orice antrenor putea face performanţă în aceste condiţii. Ceea ce a făcut faţă de mine a demonstrat că nu ştie să se poarte aşa cum ar trebui la acest nivel", a declarat Maradona.

 
 
Loading...