Sud-americanii s-au deplasat tocmai la Krasnodar pentru a inaugura într-un amical cu Nigeria unul dintre stadioanele care vor găzdui vara viitoare meciuri la Campionatul Mondial de fotbal.


Şi a ieşit foarte rău pentru ei! Fără Lionel Messi, învoit, dar cu vedete ca Aguero, Di Maria şi Dybala în teren, trupa lui Sampaoli s-a făcut de râs. Deşi în minutul 36 conduceau deja cu 2-0 datorită golurilor lui Ever Banega şi Sergio Aguero, s-a terminat până la urmă un halucinant 2-4. Africanii, calificaţi şi ei la turneul final din Rusia, au redus mai întâi din diferenţă prin Iheanacho, fostul jucător al lui Manchester City, au egalat prin Iwobi, mijlocaşul lui Arsenal, au trecut la conducere prin reuşita lui Brian Idowu, jucător născut în rusia şi aflat la debutul său pentru Nigeria, iar acelaşi Iwobi a pecetluit soatra meciului în minutul  73.

untitled.jpg

Maradona a făcut o comparaţie cu alţi foşti selecţioneri ai Argentinei şi i-a dat că are cel mai bun procentaj de victorii, 75%
Sursa Foto: Instagram

După o asemenea umilinţă era de aşteptat să curgă criticile pentru argentinieni, iar cel mai acid a fost tot Diego Maradona! Fostul star a postat pe contul său de Instagram un tabel din care reieşea că Argentina a câştigat cele mai multe meciuri cu el selecţioner, în perioada 2008-2010, şi că aceste cifre îl îndreptăţesc să fie repus la cârma naţionalei în locul "păcăliciului" de Sampaoli. E puţin probabil să se întâmple însă acest lucru, mai ales câtă vreme Jorge Sampaoli, fost selecţioner al celor din Chile şi antrenor la Sevilla, are susţinerea lui Messi şi compania. Între două fotografii cu dictatori din ţări de mâna a treia, Maradona a găsit însă inspirat să încerce! N-are nimic de pierdut!

 
 
Loading...