Claudio Marchisio este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus şi ai naţionalei Italiei, dar mijlocaşul în vârstă de 30 de ani trăieşte clipe de coşmar.


Aseară, în victoria fără istoric obţinută la Torino în faţa celor de la Palermo, scor 4-0, Marchisio a suferit o ruptură a ligamantelor încrucişate ale genunchiului stâng după doar 15 minute de joc. Verdictul medicilor a fost crunt şi vine la pachet cu şase luni de indisponibilitate. Asta înseamnă ratarea finalului acestui sezon, dar mai important, Campionatul European din Franţa, din luna iunie, unde ar fi fost cu siguranţă convocat de selecţionerul Antonio Conte. "RMN-ul efectuat a confirmat suspiciunea de ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. În zilele următoare, jucătorul va suferi o intervenţie chirurgicală", a arătat un comunicat apărut pe site-ul oficial al piemontezilor.

Italia pare blestemată să aibă astfel de necazuri înaintea turneelor finale. În urma cu doar doi ani, cu două săptămâni înainte de zborul spre Brazilia, pentru Campionatul Mondial, Ricardo Montolivo, căpitanul de atunci al lui AC Milan, a suferit o accidentare gravă şi a ratat turneul final din America de Sud.

 
 
Loading...