Marica, aşa te pregăteşti pentru Euro?

Ultima actualizare:
Kharja a jucat  rar la Steaua
Kharja a jucat rar la Steaua

Rezultatele cu Steaua nu vin, convocarea în lotul pentru Campionatul European este mai mult vis decât realitate, dar Ciprian Marica nu pare să sufere. Din contră, îşi vede în continuare de viaţă. Aşa că, la aproape 24 de ore după eliminarea din Cupa României, el şi coechipierul său, Kharja, au petrecut până dimineaţa într-un local de lux din centrul Bucureştiului.

Colegi de cameră în cantonamentul Stelei, Marica şi Kharja se înţeleg deja foarte bine şi în timpul liber. Ei au ieşit împreună la un local de lux din Capitală, alături de câteva dintre frumuseţile locale cunoscute în trecut pentru legăturile cu fotbalişti. Cum timpul zboară atunci când muzica urlă în boxe, băuturile curg în pahare şi fetele dansează în jurul tău, grupul vesel a petrecut aproape până la ora închiderii. Despărţirea, ca orice despărţire, a fost grea, aşa că petrecăreţii au continuat să vorbească tare, să râdă şi să ţipe în faţa localului câteva minute bune înainte de a pleca fiecare spre maşina lui. În cazul lui Marica, „maşina lui” e doar o expresie, pentru că el a fost nevoit să-şi lase automobilul de lux în parcarea de la Hilton, fiind dus acasă de una dintre prietene. Martorii oculari spun că fotbalistul, care a fost mai mult rezervă în ultima perioadă, era foarte „vesel”, semn că şi consumase câte ceva în timpul orelor petrecute la bar. El va plăti destul de mult atunci când va veni să-şi ia maşina unicat, parcarea acolo costând 10 lei pe oră.  

Fotbalistul era băut şi a lăsat maşina în parcare

Nu este o problemă pentru un fotbalist care pe vremuri avea un salariu de câteva milioane de euro pe an şi care şi la Steaua putea face o groază de bani, dacă avea şi performanţe. Conform contractului încheiat cu Gigi Becali, el joacă pe salariu minim, dar o calificare în grupele Ligii Campionilor i-ar aduce un milion de euro! Plecarea a fost la fel de spectaculoasă ca şi întreaga seară, pentru că şoferii sau şoferiţele maşinilor de lux au încins o mică întrecere pe Bulevardul Magheru. Pe care pasagerii au gustat-o din plin, căci muzica era dată la maximum, iar de câteva ori au ieşit chiar pe geam pentru a-şi arăta curajul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, astfel că, de azi, Marica poate visa în continuare fără mustrări de conştiinţă la prezenţa în lotul pentru Euro. Cu asemenea viaţă „sportivă”, visul are toate şansele să se transforme în coşmar. 

Marica s-a accidentat din nou

Ciprian Marica a eşuat total în strategia lui de a veni la Steaua pentru a impresiona pe termen scurt şi a prinde Euro 2016 pe ultima sută de metri. Toate i s-au tras fotbalistului de la problemele medicale care l-au bântuit constant. În înfrângerea cu Astra, Marica s-a accidentat din nou şi nu va avea şansa nici cu Viitorul să înscrie primul său gol în tricoul roş-albastru. „Marica a făcut ieri un RMN, aşteptăm rezultatul. Simte o jenă la anumite mişcări”, a dezvăluit antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Kharja, supărat că nu joacă


    Kharja a jucat  rar la Steaua
Kharja a jucat rar la Steaua

Houssine Kharja a venit la Steaua în scurtul mandat al lui Mirel Rădoi, dar Laurenţiu Reghecampf nu l-a folosit mai deloc. Marocanul a prins şapte meciuri tot sezonul, doar cinci ca titular, iar asta l-a scos din minţi. „Am avut o accidentare gravă, sunt cinci luni de atunci, alţi fotbalişti se recuperează după 6-7 luni, eu am revenit după doar 3. Ar fi o prostie să spun că după trei luni de inactivitate am ajuns la cel mai bun nivel al meu. Antrenorul a făcut însă alegerile sale şi poate că nu a avut timp să îmi dea mai multe şanse să joc. Este normal să fiu supărat pentru că nu joc”, a spus fostul jucător al lui Inter. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net